Haszonkulcs
Haszonkulcs – ezzel a frappáns címmel jelent meg Kis Zoltánnak, az ipartestület alelnökének hiánypótló szakkönyve, amely a hazai vendéglátóipari tankönyvek rutinjától elszakadva egyszerű, érthető nyelvezettel, logikusan tárgyalja a szakma gyakorlati problémáit.
Nincs az az étterem, amely ne lehetne még jobb – vallja a szakember. Szerinte a kiváló vendéglátás megteremtésének kulcsa maga az ember, ha pedig munkatársainkkal és kollégáink együttműködésével minden rendben van, akkor a megfelelő tőke mellett már csak a hatékony gazdálkodásra és tudatosságra van szükség.
Kis Zoltán 27 éves szakmai múltjára és 10 éves oktatói tapasztalatára támaszkodva, saját életének kalandjaiból merítve mesél olyan történeteket, amelyek szakmai fejlődésében segítették őt. Könyve legutolsó fejezetét a vendéglátóipari gazdálkodás alapfogalmai, illetve legelemibb összefüggései bemutatásának szenteli.//
Kapcsolódó cikkeink
A Libri-csoport megvásárolta az Édesvíz Kiadót
A Libri-csoport megvásárolta az Édesvíz Kiadót, a felvásárlás stratégiai célt…
Tovább olvasom >A séf legyen egyéniség!
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja a csendes, szerény, ám annál…
Tovább olvasom >Már itthon is elérhető Dirk Rossmann önéletrajzi írása
A klímakatasztrófával foglalkozó oköthrillerei után megjelent magyarul Dirk Rossmann, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megállapodást kötött a BDPST Group és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.
A BDPST Group portfóliójába tartozó DOME Kft. és a Budapest…
Tovább olvasom >Tiszta haszon!
A higiéniai piac néhány nagy szereplőjét piacról, termékújdonságokról, vásárlói preferenciákról,…
Tovább olvasom >A belgák 23,7 millió utazást tettek 2024-ben
A belga állampolgárok 2024-ben 23,7 millió külföldi utazást tettek, mintegy…
Tovább olvasom >