Haszonkulcs

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 09. 16. 10:28

Haszonkulcs – ezzel a frappáns címmel jelent meg Kis Zoltánnak, az ipartestület alelnökének hiánypótló szakkönyve, amely a hazai vendéglátóipari tankönyvek rutinjától elszakadva egyszerű, érthető nyelvezettel, logikusan tárgyalja a szakma gyakorlati problémáit.

Nincs az az étterem, amely ne lehetne még jobb – vallja a szakember. Szerinte a kiváló vendéglátás megteremtésének kulcsa maga az ember, ha pedig munkatársainkkal és kollégáink együttműködésével minden rendben van, akkor a megfelelő tőke mellett már csak a hatékony gazdálkodásra és tudatosságra van szükség.

Kis Zoltán 27 éves szakmai múltjára és 10 éves oktatói tapasztalatára támaszkodva, saját életének kalandjaiból merítve mesél olyan történeteket, amelyek szakmai fejlődésében segítették őt. Könyve legutolsó fejezetét a vendéglátóipari gazdálkodás alapfogalmai, illetve legelemibb összefüggései bemutatásának szenteli.//

Kapcsolódó cikkeink