Hasbro után Haribo

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 05. 30. 08:00

Új ügyvezető igazgatója van a Haribo Hungária Kft.-nek, Perjés Ákos személyében. A szakember korábban 5 éven keresztül a Hasbro Magyarország Kft.-t vezette hasonló pozícióban. Közel 1 évig a bulgáriai, romániai és ukrajnai piacokért is felelt, s több mint 4 éven át a csehországi és a szlovákiai értékesítés vezetése is a feladatai közé tartozott. A Haribo Nemesvámoson egy igen modern termelőüzemmel rendelkezik, ahonnan többek között az amerikai, orosz, lengyel és cseh piacra is szállít.
– Egy termelőkapacitással is rendelkező cégnél dolgozni mindig nagyobb kihívás – árulja el Perjés Ákos. – Egy régi bölcsesség szerint „a boldogság titka az, hogy azt csináljuk, amit szeretünk, vagy megszeressük azt, amit csinálunk”. A célom az, hogy ezt a szemléletet a kollégáimmal is elfogadtatva, a kompetencia alapú menedzsment elvei szerint vezessem az értékesítési és marketingterületet.
A Haribo egy családi tulajdonban lévő, ám masszívan piacvezető vállalatbirodalom a világpiacon a gumicukorkák területén. Elkötelezett kollégák, profi munkatársak dolgoznak a cégnél, akik a magukénak érzik a feladatokat, hangsúlyozza az ügyvezető igazgató.
– Sikerorientált szemléletük alkotó kreativitással párosulva segíti elő a tulajdonosi elvárások teljesítését. Öröm velük együtt dolgozni – osztja meg első benyomásait.

Kapcsolódó cikkeink