Három kategóriában díjazták a Rézangyal párlatait

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 08. 28. 11:30

Három érmet szereztek a Rézangyal pálinkák a IV. Vas Megyei Nyílt Pálinka- és Párlatversenyen. A közel 300 benevezett gyümölcspálinka és párlat közül az 55%-os kajszibarack kategóriagyőztes aranyérmes lett, míg a Classic Barrique törkölypálinka ezüst, az 55%-os meggy pedig bronzérmet kapott.

meggy

A versenyre benevezett közel 300 gyümölcspálinkát és párlatot kilenc kategóriába osztották: ágyas pálinkák, alma pálinkák, bogyótermésű pálinkák, csonthéjas pálinkák, szőlő pálinkák, törköly pálinkák, vad pálinkák, likőr félék és egyéb pálinka fajták. A 15 tagú bírálóbizottság végül ezek közül választotta ki a verseny legjobb párlatát: Vas Megye Legjobb Pálinkája,, valamint a különböző kategóriák bronz-, ezüst- és aranyérmeseit.

A Rézangyal pálinkáit három kategóriában is díjazták: a csonthéjas termésűek versenyét megnyerve, aranyminősítésben részesült a Rézangyal 55%-os kajszibarack pálinkája, ezüstminősítéssel tüntették ki a törkölypálinkák kategóriájában, a Classic Barrique-ot, az 55%-os meggy pedig bronzérmet szerzett a csonthéjas termésűek között.

Kapcsolódó cikkeink