Három évet kaphat az, aki egy erdőbe dobta ki a kasszákat

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 13. 11:01

Nyomozást indított a rendőrség a mecseki erdőbe kidobott több tucat pénztárgép miatt. A tettes akár három évig terjedő börtönbüntetést is kaphat. A kasszákat már elvitték a helyszínről, az erdő fenntartója fizette a takarítás költségét. A szakember szerint érthetetlen, miért dobták ki a leselejtezett pénztárgépeket ahelyett, hogy szakszerűen megsemmisítették volna azokat.

penztargep-jo

Saját költségén elszállíttatta a Mecseki Parkerdő területéről az oda kidobott több tucat, már nem használható pénztárgépet a terület kezelője, a Mecsekerdő Zrt. – írta a bama.hu.

A korábban jelzett százas nagyságrenddel szemben mintegy harminc kiselejtezett pénztárgépet találtak a hétvégén kiránduló családok a mecseki Árpád-tető környékén.

Molnár Katalin, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy hétfőn délután helyszíneltek a területen, majd a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt. A tettest három évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják, ha a bíróság bűnösnek találja.

Bővebben: http://www.onlinekassza.hu/hirek/osszes-hir/833-harom-evet-kaphat-az-aki-egy-erdobe-dobta-ki-a-kasszakat

Kapcsolódó cikkeink