Häagen-Dazs × Pierre Hermé Paris dupla csokoládés macaron és epres-málnás macaron fagylaltok
Új jégkrémkollekciónkban két népszerű, kényeztető desszert egyesül a végletekig dekadens élményért: a francia Pierre Hermé cukrászmester méltán híres macaronjai és két ikonikus Häagen-Dazs jégkrém, a belga csokoládé és az eper.
Ebben a receptben mini macaronokkal tűzdeltük klasszikus eper- és csokifagylaltunkat, és hagytuk, hogy megtörténjen a csoda.
Az eredmény? Szűk sikátorokon és széles sugárutakon, kávézókon, parkokon, néma galériákon és szerelemlakatokkal tűzdelt hidakon átívelő andalgás.
Sűrű és krémes, jellegzetes gombócaink elkészítéséhez egyedülálló keverési technikánkat használjuk, hogy négy egyszerű és klasszikus összetevőt ötvözzünk: friss tejszín, tej, tojás és cukor.
Bevezetés hónapja: 2023. május
Kapcsolatfelvétel: Maresi Foodbroker Kft. e-mail: office@maresi.hu
Kapcsolódó cikkeink
Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >Häagen-Dazs – Új ízek a portfólióban
Ízesítések tekintetében nem csak választékos, de innovatív is a Häagen-Dazs…
Tovább olvasom >TABASCO® Sweet & Spicy szósz
Tökéletes egyensúlyt teremt az édes és a csípős ízvilág között.…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Mizo Immun+ epres-banános gyümölcsjoghurt 125 g
A Mizo Immun+ új, limitált kiadású epres-banános gyümölcsjoghurt 125 g…
Tovább olvasom >A felelősség tánca – A nap videója
Dance of Responsibility – azaz A felelősség tánca című megrendítő…
Tovább olvasom >Mizo banános-csoki ízű tej 450 ml
A Mizo új, limitált kiadású, banános-csoki ízű tej 450 ml kiszerelésben,…
Tovább olvasom >