Häagen-Dazs × Pierre Hermé Paris dupla csokoládés macaron és epres-málnás macaron fagylaltok
Új jégkrémkollekciónkban két népszerű, kényeztető desszert egyesül a végletekig dekadens élményért: a francia Pierre Hermé cukrászmester méltán híres macaronjai és két ikonikus Häagen-Dazs jégkrém, a belga csokoládé és az eper.
Ebben a receptben mini macaronokkal tűzdeltük klasszikus eper- és csokifagylaltunkat, és hagytuk, hogy megtörténjen a csoda.
Az eredmény? Szűk sikátorokon és széles sugárutakon, kávézókon, parkokon, néma galériákon és szerelemlakatokkal tűzdelt hidakon átívelő andalgás.
Sűrű és krémes, jellegzetes gombócaink elkészítéséhez egyedülálló keverési technikánkat használjuk, hogy négy egyszerű és klasszikus összetevőt ötvözzünk: friss tejszín, tej, tojás és cukor.
Bevezetés hónapja: 2023. május
Kapcsolatfelvétel: Maresi Foodbroker Kft. e-mail: office@maresi.hu
Kapcsolódó cikkeink
Merre tart a mosolyipar?
A szájápolási termékek piacán a prémium szegmens térnyerése, a speciális…
Tovább olvasom >NATRUE Barista Matcha zabital
Életünkben fontos szerepet töltenek be a tradíciók és a hagyományok,…
Tovább olvasom >Guinness sör ihlette jégkrém az amerikai piacon
A szokatlan ötleteken alapuló, egyedi, szezonális jégkrémkreációiról ismert Van Leeuwennel…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bert vegán-bio termékcsalád
Székelyföldön előállított vegán, természetes alapanyagokból készült joghurtkultúrás, kefirkultúrás, illetve helyben…
Tovább olvasom >Biskids Biokekszek
A Biskids biokekszek 6 hónapos kortól adhatók, hozzáadott cukor és…
Tovább olvasom >