Häagen-Dazs × Pierre Hermé Paris dupla csokoládés macaron és epres-málnás macaron fagylaltok
Új jégkrémkollekciónkban két népszerű, kényeztető desszert egyesül a végletekig dekadens élményért: a francia Pierre Hermé cukrászmester méltán híres macaronjai és két ikonikus Häagen-Dazs jégkrém, a belga csokoládé és az eper.
Ebben a receptben mini macaronokkal tűzdeltük klasszikus eper- és csokifagylaltunkat, és hagytuk, hogy megtörténjen a csoda.
Az eredmény? Szűk sikátorokon és széles sugárutakon, kávézókon, parkokon, néma galériákon és szerelemlakatokkal tűzdelt hidakon átívelő andalgás.
Sűrű és krémes, jellegzetes gombócaink elkészítéséhez egyedülálló keverési technikánkat használjuk, hogy négy egyszerű és klasszikus összetevőt ötvözzünk: friss tejszín, tej, tojás és cukor.
Bevezetés hónapja: 2023. május
Kapcsolatfelvétel: Maresi Foodbroker Kft. e-mail: office@maresi.hu
Kapcsolódó cikkeink
Signature 40 újra – Szintet lépett a Signature Platform: elindult a Signature Alumni Club
2024-ben soha nem látott magaslatokra ért a Signature 40 lista.…
Tovább olvasom >Forró tea hidegebb időkben
A hosszan elhúzódó kánikula eddig nem igazán kedvezett a teaeladásoknak,…
Tovább olvasom >Twinings különleges kiadású téli teák
A Twinings különleges kiadású téli teákkal teszi teljessé az ünnepi…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Mizo epres-popcorn ízű tej
A Valentin-napi időszakra a Mizo új epres-popcorn ízű tejitallal készült,…
Tovább olvasom >KitKat Ball 36 g, 140 g
A KitKat Ball falatnyi, könnyen megosztható drazsék formájában járul hozzá…
Tovább olvasom >NESCAFÉ® Cappuccino
Az új NESCAFÉ® Cappuccino finom habrétegével arra született, hogy a…
Tovább olvasom >