Häagen-Dazs × Pierre Hermé Paris dupla csokoládés macaron és epres-málnás macaron fagylaltok
Új jégkrémkollekciónkban két népszerű, kényeztető desszert egyesül a végletekig dekadens élményért: a francia Pierre Hermé cukrászmester méltán híres macaronjai és két ikonikus Häagen-Dazs jégkrém, a belga csokoládé és az eper.
Ebben a receptben mini macaronokkal tűzdeltük klasszikus eper- és csokifagylaltunkat, és hagytuk, hogy megtörténjen a csoda.
Az eredmény? Szűk sikátorokon és széles sugárutakon, kávézókon, parkokon, néma galériákon és szerelemlakatokkal tűzdelt hidakon átívelő andalgás.
Sűrű és krémes, jellegzetes gombócaink elkészítéséhez egyedülálló keverési technikánkat használjuk, hogy négy egyszerű és klasszikus összetevőt ötvözzünk: friss tejszín, tej, tojás és cukor.
Bevezetés hónapja: 2023. május
Kapcsolatfelvétel: Maresi Foodbroker Kft. e-mail: office@maresi.hu
Kapcsolódó cikkeink
Limitált kiadású „Emily In Paris” jégkrémet dob piacra a Häagen-Dazs
„Be More Emily” címmel indított új globális kampányt a Häagen-Dazs…
Tovább olvasom >Az MDOSZ a népszerű nyári csemegékre fókuszál
A nyár legkedveltebb hűsítői között találjuk a fagylaltot, a jégkrémet…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Hozzád illő NESCAFÉ ízélmény, megújult köntösben
A Nestlé legnagyobb kávémárkája, a NESCAFÉ® idén teljes mértékben megújul!…
Tovább olvasom >Cerbona Müzli Max
Az új Cerbona müzliszeletek különlegessége a különböző rétegek találkozásában rejlik.…
Tovább olvasom >Gerber Bio Termékek
A Gerber bio termékek mindegyike ökológiai gazdálkodásból származik, és nem…
Tovább olvasom >