Gyros alapanyag gyár épül Makón
A török tulajdonban lévő Duna-Döner Kft. döntően nyugat-európai török éttermeket szolgál ki.
A makói ipari
parkban zöldmezős beruházással megvalósuló
húsfeldolgozó üzem várható napi
kapacitása tízezer tonna lesz. Az alapanyagot, a marha-
és baromfihúst a térség termelőitől
szerzi be a cég. Kezdetben hatvan, majd a termelés
felfutása után mintegy száz dolgozónak
adnak munkát.
A Duna-Döner még tavasszal
vásárolt 1,4 hektáros területet az ipari
parkban, ahol több mint kétezer négyzetméter
alapterületű húsfeldolgozó üzemet, valamint
korszerű logisztikai központot építenek. A még
idén elkezdődő építkezés költsége
meghaladja a félmilliárd forintot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Egyedi koncepcióval nyílt Mango üzlet az Allee-ban
Új helyszínen, friss belső dizájnnal nyitotta meg újra üzletét a…
Tovább olvasom >Több mint 4000 drogériatermékre kínál 30%-os kedvezményt a Tesco
Június 5-től több mint 4000 szépségápolási, vegyi- és papírárutermék kapható…
Tovább olvasom >Történelmi zuhanás: összeomlott a Wizz Air árfolyama a gyenge gyorsjelentés után
Drámai árfolyameséssel reagált a piac a Wizz Air legfrissebb gyorsjelentésére:…
Tovább olvasom >