Gyros alapanyag gyár épül Makón
A török tulajdonban lévő Duna-Döner Kft. döntően nyugat-európai török éttermeket szolgál ki.
A makói ipari
parkban zöldmezős beruházással megvalósuló
húsfeldolgozó üzem várható napi
kapacitása tízezer tonna lesz. Az alapanyagot, a marha-
és baromfihúst a térség termelőitől
szerzi be a cég. Kezdetben hatvan, majd a termelés
felfutása után mintegy száz dolgozónak
adnak munkát.
A Duna-Döner még tavasszal
vásárolt 1,4 hektáros területet az ipari
parkban, ahol több mint kétezer négyzetméter
alapterületű húsfeldolgozó üzemet, valamint
korszerű logisztikai központot építenek. A még
idén elkezdődő építkezés költsége
meghaladja a félmilliárd forintot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rangos díjakkal ismerték el a SPAR kevesebb műanyagot igénylő, innovatív csomagolási megoldását
Két rangos díjjal tüntették ki a SPAR Magyarország innovatív csomagolástechnológiáját.…
Tovább olvasom >Távozik a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója
Távozik a posztjáról a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója március 5-ével –…
Tovább olvasom >Hungexpo: több mint 23 ezer látogató kereste fel a Utazás+ Kiállítást és a Budapest Boat Show-t
Több mint 23 ezer látogató kereste fel a 47. Utazás+…
Tovább olvasom >