Gyros alapanyag gyár épül Makón
A török tulajdonban lévő Duna-Döner Kft. döntően nyugat-európai török éttermeket szolgál ki.
A makói ipari
parkban zöldmezős beruházással megvalósuló
húsfeldolgozó üzem várható napi
kapacitása tízezer tonna lesz. Az alapanyagot, a marha-
és baromfihúst a térség termelőitől
szerzi be a cég. Kezdetben hatvan, majd a termelés
felfutása után mintegy száz dolgozónak
adnak munkát.
A Duna-Döner még tavasszal
vásárolt 1,4 hektáros területet az ipari
parkban, ahol több mint kétezer négyzetméter
alapterületű húsfeldolgozó üzemet, valamint
korszerű logisztikai központot építenek. A még
idén elkezdődő építkezés költsége
meghaladja a félmilliárd forintot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
10 éves a MOL Fresh Corner – az olimpiai bajnoktól a Tankcsapdáig mindenki az ország legkedveltebb hot-dogját ünnepli
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Maklárról a csillagokig: az űrcsoki utazása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Exkluzív vásárlói bulit szervez a Lidl az egyik budapesti üzletébe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >