Gyros alapanyag gyár épül Makón
A török tulajdonban lévő Duna-Döner Kft. döntően nyugat-európai török éttermeket szolgál ki.
A makói ipari
parkban zöldmezős beruházással megvalósuló
húsfeldolgozó üzem várható napi
kapacitása tízezer tonna lesz. Az alapanyagot, a marha-
és baromfihúst a térség termelőitől
szerzi be a cég. Kezdetben hatvan, majd a termelés
felfutása után mintegy száz dolgozónak
adnak munkát.
A Duna-Döner még tavasszal
vásárolt 1,4 hektáros területet az ipari
parkban, ahol több mint kétezer négyzetméter
alapterületű húsfeldolgozó üzemet, valamint
korszerű logisztikai központot építenek. A még
idén elkezdődő építkezés költsége
meghaladja a félmilliárd forintot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Magyar Termék védjegy a cégeknek közösséget, a vevőknek megbízható minőséget ad
A kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködések képessé teszik a vállalkozásokat…
Tovább olvasom >Csatlakozik a Bonafarm Csoporthoz Szautner Péter
A Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyetteseként és csoport stratégiai igazgatóként folytatja pályafutását…
Tovább olvasom >A Lidl és az Agrárminisztérium bejelentette: indul a hazai dinnyeszezon
Megérkezett az első, magyar beszállítóktól származó görögdinnye szállítmány a Lidl…
Tovább olvasom >