Gyros alapanyag gyár épül Makón
A török tulajdonban lévő Duna-Döner Kft. döntően nyugat-európai török éttermeket szolgál ki.
A makói ipari
parkban zöldmezős beruházással megvalósuló
húsfeldolgozó üzem várható napi
kapacitása tízezer tonna lesz. Az alapanyagot, a marha-
és baromfihúst a térség termelőitől
szerzi be a cég. Kezdetben hatvan, majd a termelés
felfutása után mintegy száz dolgozónak
adnak munkát.
A Duna-Döner még tavasszal
vásárolt 1,4 hektáros területet az ipari
parkban, ahol több mint kétezer négyzetméter
alapterületű húsfeldolgozó üzemet, valamint
korszerű logisztikai központot építenek. A még
idén elkezdődő építkezés költsége
meghaladja a félmilliárd forintot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme
A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás…
Tovább olvasom >A BAT további 60 milliárd forintos beruházásával Pécsen füst nélküli termékek új gyártóközpontja jön létre
A mai napon Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel bejelentett befektetés…
Tovább olvasom >Csökkent a Danone negyedéves bevétele
A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5…
Tovább olvasom >