Gundel Károly-díjátadó gálaebéd az MVI szervezésében
Vasárnap adták át az idei Gundel-díjakat a Gundel-étteremben. 2019-ben az elismerést Szulló Szabina, Széll Tamás és Meskál Tibor érdemelte ki.
Az ebéd executive chefje a tavaly a díjjal kitüntetett Rosenstein Tibor volt, elemeit olyan kollégák készítették, mint Wolf András, Rosenstein Róbert, Lutz Lajos, Bicsár Attila és Varju Viktor.
Képeink a rendezvényen készültek.
Kapcsolódó cikkeink
Újragondolt felszolgálási díjak
A szakmai szervezetek örömmel fogadták az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos…
Tovább olvasom >A szakma legnagyobb ünnepe
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven idén októberben is…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Eladták a Hot Ones-t gyártó First We Feast stúdiót – Soros György cége is az új tulajdonosok között
A Buzzfeed 82,5 millió dollárért (több mint 32 milliárd forintért)…
Tovább olvasom >Kemény leánybúcsúk kelléke – A nap videója
És még a mixer is cifrázza! A videóért katt a…
Tovább olvasom >