Gundel Károly-díjátadó gálaebéd az MVI szervezésében
Vasárnap adták át az idei Gundel-díjakat a Gundel-étteremben. 2019-ben az elismerést Szulló Szabina, Széll Tamás és Meskál Tibor érdemelte ki.
Az ebéd executive chefje a tavaly a díjjal kitüntetett Rosenstein Tibor volt, elemeit olyan kollégák készítették, mint Wolf András, Rosenstein Róbert, Lutz Lajos, Bicsár Attila és Varju Viktor.
Képeink a rendezvényen készültek.
Kapcsolódó cikkeink
Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >Az év jó híre – A nap képe
Jó hír, legalábbis minden, a vendéglátásban közvetve vagy közvetve érintett…
Tovább olvasom >Újragondolt felszolgálási díjak
A szakmai szervezetek örömmel fogadták az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új Guinness rekord: 112 méteres Dobos-torta készült!
Guiness rekordot döntöttek a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C.…
Tovább olvasom >Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában
Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában – közölte…
Tovább olvasom >