Gundel Károly-díjátadó gálaebéd az MVI szervezésében
Vasárnap adták át az idei Gundel-díjakat a Gundel-étteremben. 2019-ben az elismerést Szulló Szabina, Széll Tamás és Meskál Tibor érdemelte ki.
Az ebéd executive chefje a tavaly a díjjal kitüntetett Rosenstein Tibor volt, elemeit olyan kollégák készítették, mint Wolf András, Rosenstein Róbert, Lutz Lajos, Bicsár Attila és Varju Viktor.
Képeink a rendezvényen készültek.
Kapcsolódó cikkeink
Ennyi fogyott idén Magyarország tortáiból és kenyereiből
A Szent István Nap minden évben a magyar cukrászati és…
Tovább olvasom >Jelöljön Ön is, ki kapja a Gundel-díjat 2025-ben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >MVI éves statisztikai helyzetjelentés a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) évente közzéteszi a vendéglátásról szóló…
Tovább olvasom >További cikkeink
MTÜ: csaknem 800 ezren vettek részt a Szent István napi ünnepségeken Budapesten
A mobilcella adatok alapján több mint 798 ezer mobiltelefonnal érkező…
Tovább olvasom >Online tanfolyam segíti a helyi turizmus fejlesztését
Elindult a Falusi Turizmus Fellendítését Célzó Oktatási Pályázat, amely gyakorlati…
Tovább olvasom >2040-re több mint 2,4 milliárd turista járja majd a világot
Az elmúlt évtizedekben a turizmus példátlan növekedést mutatott: 1975 és…
Tovább olvasom >