Gundel Károly-díjátadó gálaebéd az MVI szervezésében
Vasárnap adták át az idei Gundel-díjakat a Gundel-étteremben. 2019-ben az elismerést Szulló Szabina, Széll Tamás és Meskál Tibor érdemelte ki.
Az ebéd executive chefje a tavaly a díjjal kitüntetett Rosenstein Tibor volt, elemeit olyan kollégák készítették, mint Wolf András, Rosenstein Róbert, Lutz Lajos, Bicsár Attila és Varju Viktor.
Képeink a rendezvényen készültek.







Kapcsolódó cikkeink
Az intuíció nem tanulható
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Adók és arányok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ami kell, az a közelben van!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
K&H: decemberi SZÉP kártya toplista: idén trendforduló várható?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >December 23. után is lehet bubizni a fővárosban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rómában fizetős lesz a Trevi-kút február elsejétől
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
