Gundel Károly-díjátadó gálaebéd az MVI szervezésében
Vasárnap adták át az idei Gundel-díjakat a Gundel-étteremben. 2019-ben az elismerést Szulló Szabina, Széll Tamás és Meskál Tibor érdemelte ki.
Az ebéd executive chefje a tavaly a díjjal kitüntetett Rosenstein Tibor volt, elemeit olyan kollégák készítették, mint Wolf András, Rosenstein Róbert, Lutz Lajos, Bicsár Attila és Varju Viktor.
Képeink a rendezvényen készültek.







Kapcsolódó cikkeink
Már várják az Év Vendéglőse díj jelöltjeit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az intuíció nem tanulható
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Adók és arányok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: októberben a kártyabirtokosok 14 százalékkal többet költöttek SZÉP-kártyáikról
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Balaton sütije
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az önmagát lehúzó okos WC – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
