Gundel Károly-díj 2017
Az MVI idén már negyedszer intézett felhívást a szakmához, döntsék el az ipartestülethez írásban elküldött jelöléseikkel, ki kaphatja 2017-ben a magyar vendéglátásban jelenleg megszerezhető legnagyobb elismerést, a Gundel Károly-díjat. Mint ismeretes, a díjra az jelölhető, aki minimum 25 éve jelen van a magyar vendéglátásban, saját területén kiemelkedően sikeres, szakmai múltja feddhetetlen, életútja példamutató, ápolja a magyar vendéglátás történelmi hagyományait, és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, támogatja a fiatal generáció szakmai fejlődését, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.
A díjat a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman. Az Ipartestület a díjazottak nevét lapzártánk után, szeptember 22-én a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra. A kitüntetés átadására ünnepélyes keretek között november 19-én, vasárnap 12:00 órakor megrendezendő MVI Gálaebéd keretében kerül sor a szakma számos nagy alakja, valamint a sajtó részvételével Budapesten, az Öböl Ház Rendezvényközpontban. //
Kapcsolódó cikkeink
A Gundel-díjátadó Gála margójára
Remekül sikerült, rendkívül jó hangulatban zajlott az Ipartestület idén már…
Tovább olvasom >Itt súlya van az Ön vélemémyének is: péntekig még jelölhet vendéglátósokat a Gundel-díjra!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >Szponzorok
A lapzártánk után zajló MVI Gálaebéd és Gundel-díjkiosztó rendezvény főszponzorait…
Tovább olvasom >További cikkeink
MSZÉSZ: Április 8-ig lehet kitölteni a HOTREC kérdőívet
A HOTREC (európai tagországok szállodai és éttermi szövetségeinek ernyőszervezete) felmérést…
Tovább olvasom >Megint egy Walmart-csokor! – A nap képe
Az amerikai üzletláncból származó „szokásos” képsorozatunk természetesen most sem Walmart-specifikus,…
Tovább olvasom >Fagylalt(kiszerelés?) – A nap videója
Kis fantáziával könnyű elképzelni, hogy így a pultosból is költő…
Tovább olvasom >