Green Cuisine az Iglo-tól
Új húsalternatívákat dobott piacra az Iglo Németországban Green Cuisine márkanév alatt. A sorozat négy készételt és öt egyéb terméket tartalmaz.
A hüvelyes alapú termékek segítenek a fogyasztóknak csökkentetni húsfogyasztásukat és egészséges, környezetbarát élelmiszert vásárolni.
A készételek között zöldséges bolognait, krémese fusilit és Chilli Sin Carnét találhatunk.
Kapcsolódó cikkeink
A hűtési hőmérséklet növelésével mérsékelhető az energiafogyasztás a Nomad Foods szerint
A Nomad Foods, a Birds Eye, Findus és Iglo fagyasztott…
Tovább olvasom >Még több vegán és vegetáriánus termék a Lidl Belgiumtól
A Lidl Belgium tovább bővíti vegán és vegetáriánus termékeit, hiszen…
Tovább olvasom >Vörös mikroalgával imitálják a növényi húsoknál a „vért”
A Yemoja nevű izraeli startup olyan vörös mikroalgát „fedezett fel”,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >Mit gondolnak a vállalati felsővezetők a művészetről?
„Topvezetők és a művészet – az örökség és a művészet…
Tovább olvasom >GELATISSIMO 2026: A fagylaltipar legnagyobb szakmai találkozója Stuttgartban
A fagylaltkedvelők és a szakma képviselői izgatottan várják a következő…
Tovább olvasom >