Green Cuisine az Iglo-tól
Új húsalternatívákat dobott piacra az Iglo Németországban Green Cuisine márkanév alatt. A sorozat négy készételt és öt egyéb terméket tartalmaz.
A hüvelyes alapú termékek segítenek a fogyasztóknak csökkentetni húsfogyasztásukat és egészséges, környezetbarát élelmiszert vásárolni.
A készételek között zöldséges bolognait, krémese fusilit és Chilli Sin Carnét találhatunk.
Kapcsolódó cikkeink
A hűtési hőmérséklet növelésével mérsékelhető az energiafogyasztás a Nomad Foods szerint
A Nomad Foods, a Birds Eye, Findus és Iglo fagyasztott…
Tovább olvasom >Még több vegán és vegetáriánus termék a Lidl Belgiumtól
A Lidl Belgium tovább bővíti vegán és vegetáriánus termékeit, hiszen…
Tovább olvasom >Vörös mikroalgával imitálják a növényi húsoknál a „vért”
A Yemoja nevű izraeli startup olyan vörös mikroalgát „fedezett fel”,…
Tovább olvasom >További cikkeink
30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Huszadik alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat
Idén 20. alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat, rekordszámú,…
Tovább olvasom >Ma kezdődik a World Science Forum Budapesten
Ma kezdődik Budapesten a World Science Forum (WSF – Tudomány…
Tovább olvasom >