Megszokták a sikert
Bial Tibor
igazgató
Czech Trade
Az elmúlt 4-5 évben irodánk rendszeresen szervezi meg Csehországot, a cseh vállalatokat, valamint termékeit bemutató közösségi standját – mondja Bial Tibor, a CzechTrade Budapest igazgatója. – Évente a HUNGEXPO 3-4 kiállításán veszünk részt – 2018-ban ezt a kört bővíteni szeretnénk az Ipar Napjaival.
Megjelenéseink mindig nagyon sikeresek; cégeink többsége már a helyszínen kézzel fogható üzletekről számol be. Volt, aki a 2017-es Construmáról „üres” kézzel távozott, mivel helyben értékesítette kiállított gépeit is.
A Sirha szakkiállításnak már kezdetek óta lelkes résztvevői vagyunk. A standunkon bemutatkozó cégeket két csoportba osztanám: a magyar piac számára most bemutatkozók új partnereket keresnek, a piacon levők pedig erősíteni szeretnék piaci pozíciójukat. Az eddigi tapasztalataink szerint várható, hogy ezt a célunkat most is teljesíteni fogjuk.
Közel 90 m²-en mutatjuk be az élelmiszeripari szakma és a horeca számára kínált újdonságokat. A tradicionális és prémium minőségű élelmiszerek és alapanyagok mellett gépeket, de teraszokat, valamint kerthelyiségeket fedő rendszereket is hozunk magunkkal. Természetesen cseh sörök is lesznek a kínálatban. //
Kapcsolódó cikkeink
Mérsékelten nőtt az infláció októberben Csehországban
Szeptemberről októberre 0,3 százalékkal nőtt az infláció Csehországban, amely éves…
Tovább olvasom >Felvásárolja Valeo Foods az I.D.C. Holding édesipari céget
Megállapodott a Valeo Foods Group a Közép- és Kelet-Európában ostyákat,…
Tovább olvasom >Csökken a sörfogyasztás népszerűsége Csehországban
Csehországban folyamatosan csökken azok száma, akik rendszeresen sört fogyasztanak –…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >