Megszokták a sikert

Szerző: jungandrea Dátum: 2017. 12. 01. 16:59


Bial Tibor
igazgató
Czech Trade

Az elmúlt 4-5 évben irodánk rendszeresen szervezi meg Csehországot, a cseh vállalatokat, valamint termékeit bemutató közösségi standját – mondja Bial Tibor, a CzechTrade Budapest igazgatója. – Évente a HUNGEXPO 3-4 kiállításán veszünk részt – 2018-ban ezt a kört bővíteni szeretnénk az Ipar Napjaival.

Megjelenéseink mindig nagyon sikeresek; cégeink többsége már a helyszínen kézzel fogható üzletekről számol be. Volt, aki a 2017-es Construmáról „üres” kézzel távozott, mivel helyben értékesítette kiállított gépeit is.

A Sirha szakkiállításnak már kezdetek óta lelkes résztvevői vagyunk. A standunkon bemutatkozó cégeket két csoportba osztanám: a magyar piac számára most bemutatkozók új partnereket keresnek, a piacon levők pedig erősíteni szeretnék piaci pozíciójukat. Az eddigi tapasztalataink szerint várható, hogy ezt a célunkat most is teljesíteni fogjuk.

Közel 90 m²-en mutatjuk be az élelmiszeripari szakma és a horeca számára kínált újdonságokat. A tradicionális és prémium minőségű élelmiszerek és alapanyagok mellett gépeket, de teraszokat, valamint kerthelyiségeket fedő rendszereket is hozunk magunkkal. Természetesen cseh sörök is lesznek a kínálatban. //

Kapcsolódó cikkeink