Golfbajnokság üzletembereknek

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 09. 24. 08:00

Hét évvel ezelőtt született meg a gondolat, hogy lehetne egy olyan golfbajnokságot rendezni, ahova az üzleti élet prominens képviselői lennének meghívva. A rendezvény célja, hogy a cégvezetők, cégtulajdonosok kötöttségek nélkül megismerkedjenek a golf szépségével. A rendezvényt felkarolta a Birdland Golf Club alelnöke, Hovánszky László, aki maga is régóta golfozik, és ezért ő lett e rendezvények fővédnöke. A meghívottak köre egyrészt már golfozó, másrészt pedig a golf iránt érdeklődő vezető üzletemberek, valamint családtagjaik.
A rendezvényen kezdetben főleg az FMCG-szektor képviselői vettek részt. A névadó szponzor is 4 év óta változatlan az Univer Product Rt. személyében.
A tavalyi évtől meghívásos alapon tulajdonosaikkal, vezetőikkel képviseltetik magukat a különféle cégtípusok piacvezetői. Idén például a főszponzor az Invitel-Pantel volt.
A helyszín kezdetek óta a bükfürdői Birdland Golf Club, ami a pálya minősége és környezete miatt kitűnő adottságokkal rendelkezik. 2004-ben nyitotta meg kapuit az 5 csillagos Radisson SAS hotel, ami újabb szórakozási lehetőségeket kínál medencékkel és egyéb wellness programokkal.
A verseny megrendezésére minden évben, tavasz végén, nyár elején kerül sor. Idén június 9-re esett a választás, hogy a 2007. évi bajnokságot megtartsák.
A hétvégi, kétnapos rendezvényen különböző programok szórakoztatták a vendégeket: hőlégballonozás, quad motorozási lehetőség, íjászat, golfoktatás, pályatúra, amelyet a nap végén díjkiosztó gálavacsora zárt. A gálavacsora előtt már negyedik éve Lajsz András koktélbárja várta a vendégeket.
A vacsorán (amin idén 270 fő vett részt) dél-amerikai együttes szolgáltatta a zenét, majd tűzijáték, és végül nagy sikerű tombola zárta a programokat. A több mint 50 díj között bangkoki repülőjegy és Omega óra is szerepelt.
Minden évben van egy autós szponzor is, aminek révén tesztvezetéssel gazdagodik a program. Idén a BMW mutatkozott be a Rack Autó jóvoltából.
A rendezvény megszervezését és lebonyolítását hat éve a Perla Service végzi.
B. I.

Kapcsolódó cikkeink