GELATISSIMO 2026: A fagylaltipar legnagyobb szakmai találkozója Stuttgartban
A fagylaltkedvelők és a szakma képviselői izgatottan várják a következő nagy eseményt: 2026. február 7. és 11. között Stuttgart ismét a kézműves fagylaltkészítés központjává válik a GELATISSIMO szakkiállításnak köszönhetően.
Az Alpoktól északra található legnagyobb fagylaltipari rendezvény évről évre elhozza a legfrissebb trendeket, technológiai innovációkat és ízvilágokat, amelyek új dimenzióba emelhetik a fagylaltkészítést.
A rendezvény elengedhetetlen találkozópont a gelatieri mesterek, cukrászok és gasztronómiai szakemberek számára. Az érdeklődők nemcsak a legújabb alapanyagokkal és gépekkel ismerkedhetnek meg, hanem első kézből kaphatnak inspirációt elismert szakértőktől.
A szervezők folyamatosan friss hírekkel és szakmai tartalmakkal jelentkeznek, hogy a látogatók már előre felkészülhessenek a jövő fagylalttrendjeire. Aki nem szeretne lemaradni a legfontosabb újdonságokról, érdemes figyelemmel kísérnie a következő hírleveleket.
A GELATISSIMO és az INTERGASTRA csapata várja a látogatókat Stuttgartban 2026 februárjában!
Kapcsolódó cikkeink
Hivatalosan is megkezdődött a fagylaltszezon a Balatonnál
Hivatalosan is megkezdődött a fagylaltszezon szombaton a Balatonnál, ez a…
Tovább olvasom >Halleluja a neve a jubileumi szentév fagylaltjának
Halleluja névre keresztelték a jubileumi szentév hivatalos kézműves fagylaltját, amely…
Tovább olvasom >Egyhengeres fagylaltot vagy kéthengerest? – A nap képe
Nagyobb, magasabb, de leginkább másabb a hengeres fagylalt, mint a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gyorsuló infláció Magyarországon: brutális élelmiszerdrágulás és kérdéses hatékonyságú intézkedések
2025 februárjában ismét gyorsult az infláció Magyarországon: a fogyasztói árak…
Tovább olvasom >Megjelent az árrésstop részletes szabályozása: kiket érint és milyen termékekre vonatkozik?
A Magyar Közlönyben megjelent a kormány által bevezetett árrésstop részletes…
Tovább olvasom >A pulykaágazat kihívásai és lehetőségei: így látja a jövőt a Gallicoop
A pulykahús évekig a hazai és nemzetközi piac egyik meghatározó…
Tovább olvasom >