GELATISSIMO 2026: A fagylaltipar legnagyobb szakmai találkozója Stuttgartban
A fagylaltkedvelők és a szakma képviselői izgatottan várják a következő nagy eseményt: 2026. február 7. és 11. között Stuttgart ismét a kézműves fagylaltkészítés központjává válik a GELATISSIMO szakkiállításnak köszönhetően.
Az Alpoktól északra található legnagyobb fagylaltipari rendezvény évről évre elhozza a legfrissebb trendeket, technológiai innovációkat és ízvilágokat, amelyek új dimenzióba emelhetik a fagylaltkészítést.
A rendezvény elengedhetetlen találkozópont a gelatieri mesterek, cukrászok és gasztronómiai szakemberek számára. Az érdeklődők nemcsak a legújabb alapanyagokkal és gépekkel ismerkedhetnek meg, hanem első kézből kaphatnak inspirációt elismert szakértőktől.
A szervezők folyamatosan friss hírekkel és szakmai tartalmakkal jelentkeznek, hogy a látogatók már előre felkészülhessenek a jövő fagylalttrendjeire. Aki nem szeretne lemaradni a legfontosabb újdonságokról, érdemes figyelemmel kísérnie a következő hírleveleket.
A GELATISSIMO és az INTERGASTRA csapata várja a látogatókat Stuttgartban 2026 februárjában!
Kapcsolódó cikkeink
Melyik a top 10 balatoni fagyizó?
A Balatoni Turizmus Szövetség adatgyűjtése nyomán most nyilvánosságra került, melyik…
Tovább olvasom >Gombócok ideje
A hazai szakma láthatóan követi a fagylaltvilágtrendeket és nyitott az…
Tovább olvasom >Fagyiban mérve is nagy a különbség: a németek panaszkodnak, a magyaroknak meg alig jut
A németek közel kétharmada szerint túl drága lett a fagylalt…
Tovább olvasom >További cikkeink
Jövő szombaton kezdődik a Nyitott Napok Porta rendezvénysorozata
Jövő szombaton Szatmár és Bereg térségének bemutatkozásával kezdődik a Nyitott…
Tovább olvasom >Újabb drágulási hullám a baromfipiacokon: a csirkemell ára egy év alatt 17 százalékkal nőtt
Jelentősen emelkedtek a baromfitermékek árai Magyarországon az elmúlt hónapokban –…
Tovább olvasom >62 700 vásárlás – minden korábbi rekord megdőlt az ALDI Sziget-boltjában
Immár nyolcadik alkalommal települt ki az ALDI a Sziget Fesztiválra…
Tovább olvasom >