GELATISSIMO 2026: A fagylaltipar legnagyobb szakmai találkozója Stuttgartban
A fagylaltkedvelők és a szakma képviselői izgatottan várják a következő nagy eseményt: 2026. február 7. és 11. között Stuttgart ismét a kézműves fagylaltkészítés központjává válik a GELATISSIMO szakkiállításnak köszönhetően.
Az Alpoktól északra található legnagyobb fagylaltipari rendezvény évről évre elhozza a legfrissebb trendeket, technológiai innovációkat és ízvilágokat, amelyek új dimenzióba emelhetik a fagylaltkészítést.
A rendezvény elengedhetetlen találkozópont a gelatieri mesterek, cukrászok és gasztronómiai szakemberek számára. Az érdeklődők nemcsak a legújabb alapanyagokkal és gépekkel ismerkedhetnek meg, hanem első kézből kaphatnak inspirációt elismert szakértőktől.
A szervezők folyamatosan friss hírekkel és szakmai tartalmakkal jelentkeznek, hogy a látogatók már előre felkészülhessenek a jövő fagylalttrendjeire. Aki nem szeretne lemaradni a legfontosabb újdonságokról, érdemes figyelemmel kísérnie a következő hírleveleket.
A GELATISSIMO és az INTERGASTRA csapata várja a látogatókat Stuttgartban 2026 februárjában!
Kapcsolódó cikkeink
Gombócok ideje
A hazai szakma láthatóan követi a fagylaltvilágtrendeket és nyitott az…
Tovább olvasom >Nem luxus a jó sütemény – mitől élhető ma a cukrászszakma?
Dráguló alapanyagok, munkaerőhiány, bonyolult szabályozások – mégis, a vásárlók elvárják,…
Tovább olvasom >Esős idő ellenére sokan voltak a Magyar Fagylalt Napján
Május 8-án országszerte kígyózó sorok és boldog vendégek jelezték, hogy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Akciók, árak, alternatívák – promóciós helyzetkép a magyar háztartásokban
Turcsán Tünde, a YouGov ügyvezető igazgatója a Promóciók Napja konferencián…
Tovább olvasom >K&H: hiánypótló iránytűt kapnak a befektetők
Elindult a K&H Értékpapír – befektetői hangulatindex, amely heti rendszerességgel…
Tovább olvasom >Fokhagyma az európai piacokon: Miért nem garantál alacsony árakat a bőséges kínai termés?
Bár Kína idén kiemelkedő fokhagymatermést könyvelhet el, az európai fogyasztók…
Tovább olvasom >