Gálavacsora után hálavacsora
A jelenlévők szerint remekül sikerült a múlt csütörtök esti „hálavacsora”, amelyre a Magyar Vendéglátók Ipartestülete a tavaly november végi Gundel Károly díjátadó gálaestjét támogató szponzorokat, séfeket és a közreműködő diákok tanárait invitálta meg az újlipótvárosi VakVarjú étterembe – képeink az eseményen készültek.
Kapcsolódó cikkeink
Az MVI statisztikai helyzetjelentése a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését…
Tovább olvasom >Problémák és megoldások
Az MVI a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Tanácsadó Testületének kérésére összeállította…
Tovább olvasom >Újra gasztrotúrák
Polyák Norbertet, a Hotel Ózon igazgatóját, aki társadalmi munkában az MVI alelnöke…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >