Forradalom az árurendelésben!

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 10. 11:20

Újabb magyar innováció a színen – a startup vállalkozás átírja a kereskedelmi árurendelés folyamatát!

OT_logo_black

A rendeljevelünk.hu egy étel, ital árurendelő és árösszehasonlító rendszer; elsősorban éttermek, bárok, szállodák és egyéb vendéglátóipari egységek számára.
Ennek a teljesen ingyenes rendszernek a segítségével a vásárlók könnyen, gyorsan, egy felületen végezhetik el árurendeléseiket, úgy hogy egy adott terméknél több nagykereskedő ajánlata közül választhatnak. Ennek az egyedülállló rendszernek köszönhetően teljesen kontrolállhatóvá válik a rendelési folyamat és csökkennek a kiadások. A termékenkénti automatikus árösszehasonlítást követően pár kattintással összeállítható a vásárlói kosár. Ezután a megrendelésről értesítést kapnak a szállítók, ezzel sem kell időt tölteni a vásárlónak. A szállító visszaigazolja a megrendelést és kiszállítja az árukat a Vevőnek. A megrendelések grafikonokon és különböző kimutatásokon keresztül elemezhetőek. A tulajdonos folyamatosan nyomon követheti és visszaellenőrizheti az összes rendelést, így tökéletes kontroll alatt tartva vállalkozását. Eddig erre nem volt lehetőség.

kezdo

A rendeljvelunk.hu a nagykereskedők számára új értékesítési csatornát, így sok új megrendelést, a Vásárlóknak pedig egy ingyenesen használható, praktikus rendszert jelent. Megkönnyíti a rendelést, informál az elérhető legjobb ajánlatokról, így a rendszeren keresztül a legjobb árakon vásárolhatunk nap mint nap, sok esetben 20-30%-ot spórolva.

Jelenleg 25.000 különböző termékre, több mint 90.000 ajánlat található meg a rendszerben és ez a szám folyamatosan bővül.
A magyar startup cég áprilisban indult Magyarországon, és már több országgal folynak tárgyalások a terjeszkedésről.

rendeljvelunk.hu

elemzes

Kapcsolódó cikkeink