Fork Imre graffiti művész készített kapszulakollekciót a Drehernek

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 11. 25. 10:44

Újdonság a Dreher világában, ez alkalommal azonban nem egy újabb sör kerül a polcokra. Az ismert urban designer és grafikus művész, Fork Imre tervezett kapszulakollekciót a történelmi sörgyár számára. Az egyedi streetwear darabok között pólók, pulóverek és sapka is található.

Többféle termék készült

A sörgyár ismét a divatipar felé vette az irányt, az egyedi darabok megtervezésére pedig Fork Imrét kérte fel. A hazai művészi körökben már jól ismert grafikus és urban designer 20 év alatt körülbelül 800 graffitit és több mint 150 festményt készített már.

„Szerettem volna olyat alkotni, amit a Dreher rajongók és az én követőim is szívesen hordanának, megfelelően képviseli a márka hagyományait, valamint örökségét és párhuzamosan az én stílusomat is megmutatja. Kollekcióm nem egy régebbi korszakhoz, hanem a jelenhez kötődik. Az utcák, a terek, az épületek és az emberek ihlettek meg.”

– mondta Fork Imre.

„A Dreher szellemisége folyamatosan arra inspirál minket, hogy a saját területünkön, vagy akár az iparági keretek közül kilépve is megmutassuk, hogy milyen sokszínű megjelenítése van az innováció és a hagyomány találkozásának. Ez alkalommal egy olyan művésszel szerettünk volna együttműködni, aki jártas a ruhaiparban, ugyanakkor több műfajban is otthonosan mozog. Így esett a választásunk Imrére, akinek falfestményei Budapest utcáit színesítik. Munkáiban a modern mai világ tükröződik vissza, ugyanakkor a hagyományos elemeknek is fontos szerepe van.” 

– tette hozzá Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak marketingigazgatója.

Dreher X Fork Imre limitált kollekció kizárólag a Dreher webshopon érhető el.

Kapcsolódó cikkeink