Fokhagymás kenyeret készít eladatlan bagettjeiből a Marks & Spencer
Immár 200 Marks & Spencer üzletben lesznek elérhetőek az eladatlan bagettekből készített fokhagymás kenyerek. A projekt abban segíti a céget, hogy 2030-ra megfelezze élelmiszerhulladékát.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2020/10/m-s-expands-project-to-convert-surplus-baguettes-to-garlic-bread-300x174.jpg)
Nem szemét: élelem!
Az eladatlan bagetteket minden este megtöltik fokhagymás vajjal, majd lefagyasztják őket. A folyamat 30 nappal hosszabbítja meg a termék élettartamát.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Az OKSZ élelmiszer-kiskereskedő tagvállalatai élen járnak az élelmiszer adományozásban
Az élelmiszer-hulladék csökkentését kiemelt feladatként kezelik a Magyarországon működő nemzetközi…
Tovább olvasom >Raisz Anikó: Az élelmiszerhulladék és -pazarlás csökkentésével kapcsolatban hatalmas a vita az országok között
A versenyképesség, a mezőgazdaság és a demográfia kérdésköre kiemelten fontos…
Tovább olvasom >Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere
Méltó ellenfele lehet a nyári foci Európa-bajnokság és az olimpia…
Tovább olvasom >További cikkeink
Egészséges nyári táplálkozási tippeket ad az Eisberg növényi zsírokkal
Az igazi forró nyár beköszöntével sokan törekednek egészségesebben táplálkozni, de…
Tovább olvasom >A nagyvállalatok ellenállnak a gazdasági bizonytalanságnak
Visszafogott várakozások jellemzik a hazai nagyvállalati szektort a következő egy…
Tovább olvasom >Cégtrend 2024-ben: pozitívabb félév, de még mindig negatív üzenet
Az elmúlt öt év legalacsonyabb cégszámát idén júniusban regisztrálták. Az…
Tovább olvasom >