Fiataloknak szól az Activia új reklámja

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2020. 07. 07. 11:40

A Danone Észak-Amerika új reklámmal rukkolt elő a héten „A-tól Z-ig” címmel. A szpot az Y és Z generáció nyelvén mutatja be, hogy a testi-lelki egészség a bélrendszerben kezdődik.

Fitalokna szól az Activia új reklámja

Fitaloknak szól az Activia új reklámja

Július 6-án jelent meg Észak-Amerikában az Activia új reklámfilmje. A probiotikumok élharcosaként ismert márka A-tól Z-ig, vagyis az Aktívitástól a Zealousig (fanatizmusig) sorolja ábécé sorrendben, mi minden múlik a bélrendszeren.

Holisztikus megközelítés

Az Activia új reklámjában az érzések és érzelmek ábécéjét egy fülbemászó dalban adja elő Nayim Edwards női rapper. A szöveg és a különböző nőket bemutató képsorok felhívják a figyelmet a belek gondozásának fontosságára, amiben az Activia segíthet élő és aktív probiotikumokkal. Az ábécé egy analógia, a bél mindenre kiterjedő természetét hivatott ábrázolni. Mivel a „bél egészségére” vonatkozó Google keresések száma több mint 400% -kal nőtt 2015 és 2020 között (a Google Trends szerint), nyilvánvaló, hogy a fogyasztók érdeklődése az emésztőrendszer és a holisztikus wellness megközelítés iránt egyre növekszik.

A kampányt a David São Paulo ügynökséggel együttműködve hozta létre az Activia.  A nyári hirdetéssorozat célja, hogy a joghurtmárkát összekapcsolják a friss, fiatalok közt népszerű egészség és jólét trendekkel.

Kihívás újratöltve

Az Activia ugyanekkor újraindítja a „Gut Health Challenge” (Kihívás a belek egészségéért)kezdeményezését is, amelyben felkéri az embereket, hogy két hétig naponta kétszer fogyasszanak Activiát, így javítsák bélrendszerük egészségét. A márka olyan együttműködésekben gondolkozik az elkövetkező hónapokban, amelyek segítenek felfedezni a wellness, az elme, a test és a lélek kapcsolatát és összefüggését a bélrendszerrel.

Két hétig napi 2 Activia a kihívás lényege

Két hétig napi 2 Activia a kihívás lényege

Kapcsolódó cikkeink