Fenntartható viszki a laborból
A Szilikon-völgy egyik apró laboratóriumában két fiatalember whiskey-t készített. Hordók nélkül.
Martin Janousek és Stu Aaron fecskendőket, kémiai üvegeket és ampullákat használtak, hogy megtudják, milyen fenntartható módon desztillálhatnának whiskey-t.
A szeszesital 3-5 napot tölt egy fémhordóban. A cég technológiája felgyorsítja az oxidációt, így változtatva meg a whiskey ízét és illatát.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Donald Trump súlyos vámokat helyezett kilátásba az Európai Unióból származó alkoholtermékekre válaszul az amerikai whiskey-re bejelentett uniós vámra
Donald Trump amerikai elnök súlyos vámokat helyezett kilátásba csütörtökön az…
Tovább olvasom >Whiskey: Vámok helyett jöhet a bojkott
Az amerikai whiskey-gyártók ismét a nemzetközi kereskedelmi konfliktusok középpontjába kerültek.…
Tovább olvasom >Örök elegancia
Élénk innovációs készség, növekvő kereslet a prémium termékekre, szerény HoReCa-szerep…
Tovább olvasom >További cikkeink
Húsvéti hosszú hétvége: így alakul az üzletek nyitvatartása 2025-ben
A húsvéti ünnepek idején alaposan átalakul a hazai üzletláncok nyitvatartása:…
Tovább olvasom >A várakozásokon felül alakult az euróövezet ipari termelése februárban
Februárban a várakozásokon felüli mértékben növekedett az euróövezet ipari termelése…
Tovább olvasom >Zsigó Róbert: átlagosan majdnem húsz százalékos az árrésstop hatása
Az árrésstop bevezetésének hatására négy hét alatt átlagosan 18,6 százalékkal…
Tovább olvasom >