Fenntartható viszki a laborból
A Szilikon-völgy egyik apró laboratóriumában két fiatalember whiskey-t készített. Hordók nélkül.
Martin Janousek és Stu Aaron fecskendőket, kémiai üvegeket és ampullákat használtak, hogy megtudják, milyen fenntartható módon desztillálhatnának whiskey-t.
A szeszesital 3-5 napot tölt egy fémhordóban. A cég technológiája felgyorsítja az oxidációt, így változtatva meg a whiskey ízét és illatát.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Donald Trump súlyos vámokat helyezett kilátásba az Európai Unióból származó alkoholtermékekre válaszul az amerikai whiskey-re bejelentett uniós vámra
Donald Trump amerikai elnök súlyos vámokat helyezett kilátásba csütörtökön az…
Tovább olvasom >Whiskey: Vámok helyett jöhet a bojkott
Az amerikai whiskey-gyártók ismét a nemzetközi kereskedelmi konfliktusok középpontjába kerültek.…
Tovább olvasom >Örök elegancia
Élénk innovációs készség, növekvő kereslet a prémium termékekre, szerény HoReCa-szerep…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >