Fenntartható viszki a laborból
A Szilikon-völgy egyik apró laboratóriumában két fiatalember whiskey-t készített. Hordók nélkül.
Martin Janousek és Stu Aaron fecskendőket, kémiai üvegeket és ampullákat használtak, hogy megtudják, milyen fenntartható módon desztillálhatnának whiskey-t.
A szeszesital 3-5 napot tölt egy fémhordóban. A cég technológiája felgyorsítja az oxidációt, így változtatva meg a whiskey ízét és illatát.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Stabilan végzi a borászati vizsgálatokat a Nébih laboratóriuma
A megszokott hatékonysággal és határidőkkel végzi a borászati vizsgálatokat a…
Tovább olvasom >A Pernod Ricard whiskey leányvállalatot alapított az Egyesült Államokban
A North American Distillers fogja felügyelni a vállalat amerikai whiskeyportfólióját.…
Tovább olvasom >9 nap múlva lejár a nem állami laboratóriumok éves tevékenységének bevallási határideje
Január 31-e a határideje a nem állami laboratóriumok éves tevékenységéről…
Tovább olvasom >További cikkeink
A magyar családi vállalkozások együttműködésbe fektetnek, nem a generációváltásba
A ma Magyarországon működő 515 ezer társas vállalkozás több, mint…
Tovább olvasom >Hogyan fognak az európaiak vásárolni az idei ünnepi szezonban?
A ShopFully és az Offerista Group az „Holiday Shopping Study…
Tovább olvasom >Új napelemparkkal bővül a Nestlé szerencsi gyár
Jövő márciusban lép működésbe az az 1,5 GW éves teljesítményű…
Tovább olvasom >