Fenntartható kakaóalternatíva lett az év innovációja az idei ISM-en

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 02. 01. 09:36

Befejeződött a nemzetközi édességipar elsőszámú eseménye, az ISM 2024 kiállítás és szakvásár. Az idei innovációs show alkalmával – mint minden évben – a csokoládé- és snackiparban tevékenykedő vállalatok forradalmian új termékeit díjazta a független szakértőkből álló zsűri.

Az innovációs díjat azok a vállalatok érdemelték ki, akik kreatívan kísérleteztek az új összetevőkkel, textúrákkal és ízekkel annak érdekében, hogy izgalmas ízkombinációkat hozzanak létre a fogyasztók számára. Emellett az elismerés szólt az innovatív gyártási módszerek, a környezetbarát csomagolás és rendkívüli termékdizájn iránti elkötelezettségüknek is, amelyek révén termékeik nem csupán vonzóbbak, de egészségesebbek és fenntarthatóbbak is.

A független szakértőkből álló zsűri az elismeréseket a január 28-án Kölnben megrendezett exkluzív ISM Diner eseményen adta át.

Az ISM 2024 idén három legjobbnak bizonyult innovációja a németországi Planet A Foods GmbH klímabarát fenntartható kakaóalternatívája, a „ChoViva”, a belga Gudrun Commercial NV kakaógyümölcsöt újrahasznosító és ezzel az alapanyagfelhasználásban 30%-os megtakarítást hozó „UPPA Cacaofruit Bites”, valamint az osztrák PEZ International GmbH egyedi dizájnnal rendelkező „PEZ MyHead” terméke.

ISM

Kapcsolódó cikkeink