Fenntartható kakaóalternatíva lett az év innovációja az idei ISM-en
Befejeződött a nemzetközi édességipar elsőszámú eseménye, az ISM 2024 kiállítás és szakvásár. Az idei innovációs show alkalmával – mint minden évben – a csokoládé- és snackiparban tevékenykedő vállalatok forradalmian új termékeit díjazta a független szakértőkből álló zsűri.
Az innovációs díjat azok a vállalatok érdemelték ki, akik kreatívan kísérleteztek az új összetevőkkel, textúrákkal és ízekkel annak érdekében, hogy izgalmas ízkombinációkat hozzanak létre a fogyasztók számára. Emellett az elismerés szólt az innovatív gyártási módszerek, a környezetbarát csomagolás és rendkívüli termékdizájn iránti elkötelezettségüknek is, amelyek révén termékeik nem csupán vonzóbbak, de egészségesebbek és fenntarthatóbbak is.
A független szakértőkből álló zsűri az elismeréseket a január 28-án Kölnben megrendezett exkluzív ISM Diner eseményen adta át.
Az ISM 2024 idén három legjobbnak bizonyult innovációja a németországi Planet A Foods GmbH klímabarát fenntartható kakaóalternatívája, a „ChoViva”, a belga Gudrun Commercial NV kakaógyümölcsöt újrahasznosító és ezzel az alapanyagfelhasználásban 30%-os megtakarítást hozó „UPPA Cacaofruit Bites”, valamint az osztrák PEZ International GmbH egyedi dizájnnal rendelkező „PEZ MyHead” terméke.
ISM
Kapcsolódó cikkeink
100%-ban a Nestlé tulajdonába került a kínai Hsu Fu Chi édességmárka
Megszerezte a Nestlé a kínai Hsu Fu Chi édességgyártó fennmaradó…
Tovább olvasom >ISM 2025: A snack- és édesipar globális találkozóhelye
Idén február 2 és 5 között újfent Kölnben adtak találkozót…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >