Félig zöldségből készülnek a REWE új hústermékei
Better Half néven dobta piacra új hústermékeit a REWE csoport. A termékek 50%-ban zöldségeket tartalmaznak.

Az új alternatíva: hús ÉS zöldség
Az új termékcsoport egyedülálló Németországban. A REWE célja, hogy azon vásárlóknak kínáljon több alternatívát, akik csökkentenék húsfogyasztásukat.
A Better Halfot a REWE Group gyártóüzemében, Wilhelm Brandenburgban készítik.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Újratölthető pohárvisszaváltó automatákat telepítettek a berlini Rewe üzletekbe
A Deutsche Umwelthilfe (DUH) és partnerei új kísérleti programot indítottak…
Tovább olvasom >Megérkezett az Egyesült Királyságba a Planet A Foods kakaómentes csokoládéja
A németországi Planet A Foods belépett az Egyesült Királyság piacára,…
Tovább olvasom >A Globus hipermarketek a helyben készült termékekkel különbözteti meg magát
Jól boldogulnak a német Globus hipermarketek a diszkontok és a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >