Félig zöldségből készülnek a REWE új hústermékei
Better Half néven dobta piacra új hústermékeit a REWE csoport. A termékek 50%-ban zöldségeket tartalmaznak.

Az új alternatíva: hús ÉS zöldség
Az új termékcsoport egyedülálló Németországban. A REWE célja, hogy azon vásárlóknak kínáljon több alternatívát, akik csökkentenék húsfogyasztásukat.
A Better Halfot a REWE Group gyártóüzemében, Wilhelm Brandenburgban készítik.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Árharc a Milka csokoládé körül Németországban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AM: Magyarország nem kér a műhúsból
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Önvezető szállító járműveket tesztel a Rewe Bochumban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
20 éves a Magyar Termék – stabil iránytű a hazai FMCG-ben – Benedek Eszter: hogyan épít közösséget és üzleti értéket a védjegyrendszer?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >KPMG CEO Outlook 2025: Újratervezett bizalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Visszatérhet a vasárnapi zárvatartás Európában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

