Félig zöldségből készülnek a REWE új hústermékei
Better Half néven dobta piacra új hústermékeit a REWE csoport. A termékek 50%-ban zöldségeket tartalmaznak.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2021/05/rewe-tests-pick-go-technology-in-cologne-300x174.jpg)
Az új alternatíva: hús ÉS zöldség
Az új termékcsoport egyedülálló Németországban. A REWE célja, hogy azon vásárlóknak kínáljon több alternatívát, akik csökkentenék húsfogyasztásukat.
A Better Halfot a REWE Group gyártóüzemében, Wilhelm Brandenburgban készítik.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A Globus hipermarketek a helyben készült termékekkel különbözteti meg magát
Jól boldogulnak a német Globus hipermarketek a diszkontok és a…
Tovább olvasom >Megújítja digitális hűségprogramját a német REWE Group
Adatvezérelt technológiákkal átfogoan megújítja a REWE és Penny vásárlók számára…
Tovább olvasom >Állatmentes sajtot kínál a REWE Németországban
A Formo start-up Frischhain néven kapható sajtalternatívája nem csak finom,…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: januárban 5,5 százalékkal haladták meg átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapi értékeket
2024. januárhoz viszonyítva az élelmiszerek ára 6,0 százalékkal nőtt, ezen…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A januári magasabb fogyasztói árszint átmeneti jelenség
Nagy Márton szerint elfogadhatatlan a magas élelmiszerinfláció, a kormány minden…
Tovább olvasom >NGM-szóvivő: január utolsó napjaiban már korrigáltak az árak
A KSH közlése szerint 2025. januárban a fogyasztói árak átlagosan…
Tovább olvasom >