Félig zöldségből készülnek a REWE új hústermékei
Better Half néven dobta piacra új hústermékeit a REWE csoport. A termékek 50%-ban zöldségeket tartalmaznak.
Az új termékcsoport egyedülálló Németországban. A REWE célja, hogy azon vásárlóknak kínáljon több alternatívát, akik csökkentenék húsfogyasztásukat.
A Better Halfot a REWE Group gyártóüzemében, Wilhelm Brandenburgban készítik.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Alumínium palackot tesztel a Diageo a Baileys számára
A Diageo több mint 30 000 alumínium palackos terméket bocsát…
Tovább olvasom >3D nyomtatott növényi lazacfilét árusít a Billa
A Billa osztrák szupermarketlánc a Revo Foods gombaalapú lazacfiléjét kínálja…
Tovább olvasom >Digitális bevásárlókocsit tesztel a REWE Németországban
Az izraeli Catch technológiai vállalattal együttműködve digitális bevásárlókocsit tesztel a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hét trend, amely 2024-ben az in-store marketingre és a kereskedelmi dizájnra hatással lesz
A fogyasztók figyelmének megragadása és megtartása évről évre egyre nehezebbnek tűnik.…
Tovább olvasom >2024 a kihívások éve a dohányipar és dohány-kiskereskedelem számára
A gazdasági nehézségek ellenére várhatóan növekedett a dohány-kiskereskedelem éves árbevétele…
Tovább olvasom >Megjelent a Trade magazin legújabb száma!
A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél…
Tovább olvasom >