Felfüggeszti az epereladást a Carrefour
Felfüggesztette február közepéig az eperértékesítést a Carrefour.
A döntés oka, hogy a kiskereskedő arra szeretné „tanítani” a vásárlóit, hogy inkább a szezonális termékeket válasszák.
Az eper ízének minősége januárban „elégtelen” volt ahhoz képest, hogy pl. nyáron milyen ízű a gyümölcs, nyilatkozta a Carrefour.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Egy évtized után visszatért a Carrefour Bulgáriába
A Carrefour francia szupermarketlánc helyi médiabeszámolók szerint 10 év szünet…
Tovább olvasom >Felgyorsult a kiskereskedelem konszolidációja Közép- és Délkelet-Európában: a diszkontok és a helyi szereplők növelhetik előnyüket a többi versenytárssal szemben
Európa feltörekvő piacai az elmúlt két évben egyre nagyobb jelentőségre…
Tovább olvasom >Aggasztó felmérés: a bolti eper 95%-a tartalmaz egészségre káros vegyi anyagokat
Az Egyesült Királyságban végzett kormányzati vizsgálatok súlyos problémát hoztak a…
Tovább olvasom >További cikkeink
IGD: A retail média és a hatékonyságnövelés fontos lesz 2024-ben
Az alábbi cikkünkben azt az IGD nemrégiben megjelent előrejelzésében felvázolt öt…
Tovább olvasom >Vegán aktivista a Forbes rangos „30 sikeres magyar 30 alatt” listáján
Vida Raul, a Prove magazin alapítója személyében először került fel…
Tovább olvasom >Meghosszabbítja együttműködését az UEFA és a Just Eat Takeaway
A Just Eat Takeaway 2027-ig meghosszabbítja együttműködését az UEFA Bajnokok…
Tovább olvasom >