Évente 130 millió kilogram húst vásárolunk feketén?
A húsipari szakmai szakértők 2008-ra mintegy 25 százalékos európai termelői árnövekedést prognosztizálnak. Itthon alig sikerül áremelést érvényesíteni.
A Hússzövetség tagvállalatai az
elmúlt évben tízszázalékos sertéshúsfogyasztás-csökkenést regisztráltak, lehet,
hogy a kieső – éves szinten 30 millió kiló – sertéshús az amúgy is 30
százalékos részesedéssel bíró feketegazdaságot gyarapítja.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Lassanként visszaépülhet a kiskereskedelmi forgalom és lakossági fogyasztás
A kiskereskedelmi forgalom alakulása és a lakossági fogyasztás visszaépülése az…
Tovább olvasom >Túl vagyunk 2 millió visszaváltott palackon, de még vannak gondok
Az év eleje óta Magyarországon vissza lehet váltani a fém,…
Tovább olvasom >NAK-FruitVeB: jó szezonra számítanak a csemegekukorica termelők
Idén jó szezonra számítanak a termelők, bőven jut a feldolgozóiparba…
Tovább olvasom >