Évente 130 millió kilogram húst vásárolunk feketén?
A húsipari szakmai szakértők 2008-ra mintegy 25 százalékos európai termelői árnövekedést prognosztizálnak. Itthon alig sikerül áremelést érvényesíteni.
A Hússzövetség tagvállalatai az
elmúlt évben tízszázalékos sertéshúsfogyasztás-csökkenést regisztráltak, lehet,
hogy a kieső – éves szinten 30 millió kiló – sertéshús az amúgy is 30
százalékos részesedéssel bíró feketegazdaságot gyarapítja.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
AM: a térséget érintő válságok leküzdésében is óriási szerepe van a FAO-na
Nagy szerep hárul a nemzetközi szervezetekre az Európát és Közép-Ázsiát…
Tovább olvasom >A FAO európai és közép-ázsiai tagországainak informális konzultációja Magyarországon
Nagy szerep hárul a nemzetközi szervezetekre az Európát és Közép-Ázsiát…
Tovább olvasom >Zöldülő tányérok és poharak
A növényi termékek nemcsak egy meghatározott célcsoportnak szólnak, hanem egyre…
Tovább olvasom >