Évente 130 millió kilogram húst vásárolunk feketén?
A húsipari szakmai szakértők 2008-ra mintegy 25 százalékos európai termelői árnövekedést prognosztizálnak. Itthon alig sikerül áremelést érvényesíteni.
A Hússzövetség tagvállalatai az
elmúlt évben tízszázalékos sertéshúsfogyasztás-csökkenést regisztráltak, lehet,
hogy a kieső – éves szinten 30 millió kiló – sertéshús az amúgy is 30
százalékos részesedéssel bíró feketegazdaságot gyarapítja.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
GKI: Romló bizalmi indexek és gazdasági kilátások Magyarországon
Novemberben mind az üzleti szféra, mind a fogyasztók pesszimistábbá váltak…
Tovább olvasom >Negyvenhét éves csúcsot döntött az arabica kávé ára
Az arabica kávé határidős jegyzése 47 éve nem látott szintre,…
Tovább olvasom >A piaci egyensúly biztosítására törekszik majd az új fogyasztóvédelmi hatóság
A január 1-jén felálló Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság (NKFH)…
Tovább olvasom >