Évente 130 millió kilogram húst vásárolunk feketén?
A húsipari szakmai szakértők 2008-ra mintegy 25 százalékos európai termelői árnövekedést prognosztizálnak. Itthon alig sikerül áremelést érvényesíteni.
A Hússzövetség tagvállalatai az
elmúlt évben tízszázalékos sertéshúsfogyasztás-csökkenést regisztráltak, lehet,
hogy a kieső – éves szinten 30 millió kiló – sertéshús az amúgy is 30
százalékos részesedéssel bíró feketegazdaságot gyarapítja.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >