Eucerin: nincs többé gond a rendkívül érzékeny bőrrel

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 17. 11:21

Az Eucerin® új termékei azonnali és hatékony megoldást nyújtanak és a probléma forrásánál szabályozzák a bőr érzékenységét okozó folyamatokat.

eucerinAz új Eucerin® Hiperérzékeny arcbőrre ajánlott termékek közvetlenül a hiperreaktivitás forrásánál csillapítják a bőr túlzott reakcióit. A termékcsalád két termévonalból áll: az UltraSensitive és az Anti-Redness bőrpír elleni termékekből. Mindkét termékvonal innovatív, vegyi anyagoktól mentes formulája SymSitive -et tartalmaz, egy olyan aktív összetevőt, amelyet kifejezetten a túlérzékeny bőrre fejlesztettek ki. Az eredmény: a bőr azonnal megnyugszik, enyhülnek a túlérzékenység jelei – mint például a feszülő és égő érzet –, valamint hosszan tartó védelmet biztosít a bőr hiperreaktivitása ellen.

Feszülő és égő érzés, valamint kipirosodás – akiket érint, azok ismerik a túlérzékeny bőr kellemetlen tüneteit. A epidemiológiai tanulmányok alapján minden korábbinál több ember észleli magán a túlérzékeny bőr tüneteit. Európában úgy becsülik, hogy az emberek akár 50 százaléka is érintett lehet. És ez a szám egyre nő: „Sokan már most is szenvednek a bőr túlérzékenységétől, az egyének száma pedig növekvő tendenciát mutat. Ennek okai között találjuk a fokozódó környezetszennyezést és az allergiás reakciókat” – mondta Dr. Gitta Neufang, a Beiersdorf AG Eucerin Aktív Összetevők és Klinikai Vizsgálatok csoportjának vezetője.

A túlérzékeny bőr három sarokköve
Általában véve a bőr meggyengült védekezőképessége és az alacsonyabb toleranciaküszöb jellemzi a hiperérzékeny bőrt. Ez a két tényező pedig egymást erősíti: a bőr fogékonyabb lesz a szenzoros irritációra és szó szerint hiperreagálásra készteti a bőr felső rétegében található idegeket. Az eredmény a bőrben kialakult kellemetlen érzés lesz. Továbbá az arcbőr ki is pirosodhat és gyulladásos folyamatok indulhatnak el.
Ez többnyire a túlérzékeny bőr megemelkedett stressz-szintje miatt van, amelyet belső és külső hatások okoznak, így például az éghajlati vagy az időjárási viszonyok megváltozása, az intenzív érzelmek, az illatanyagok és bizonyos tisztálkodószerek. „Ugyanakkor a túlérzékeny bőrnek nem kell tehernek lennie, a megfelelő bőrápolással a tünetek enyhíthetők” – magyarázta Dr. Gitta Neufang. „A speciális, túlérzékeny bőr igényeihez igazított aktív bőrápolás magasabb komfortérzetet és csökkent mértékű kipirosodást eredményezhet. Emiatt fejlesztettük ki a hiperérzékeny bőrre ajánlott Eucerin® termékeket: ezek a túlzott reakciót a bőr felső rétegében, a reakció forrásánál csillapítják” – tette hozzá.

Két termékvonal, amely felveszi a harcot a hiperérzékeny bőr valamennyi problémájával szemben
Az Eucerin® UltraSensitive termékek a tökéletes választás, ha túlérzékeny az arcbőre és emiatt feszülő és égő érzést szokott tapasztalni. A termékekben megtalálható a SymSitive aktív összetevő, melyet kifejezetten a túlérzékeny bőr szükségleteinek megfelelően fejlesztettek ki, és amely azonnali enyhülést hoz a bőr által adott túlzott reakciók esetén. Ennek eredményeképpen az innovatív, vegyi anyagoktól mentes formula növeli a bőr toleranciaküszöbét, valamint a bőrön kialakuló kellemetlen tünetek azonnali és tartós enyhülését hozza. Ha rendszeresen, hosszabb időn keresztül használják, a termék segít javítani a bőr önvédelmi rendszerét, ezáltal a bőr sokkal jobban fogja viselni a külső hatásokat, valamint nem fog túlzott reakciókat mutatni.

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni termékek a tökéletes megoldás az olyan egyének számára, akiknek a bőre a túlérzékenység mellett hajlamos a kipirosodásra, azaz rosacea-tól vagy couperosa-tól szenvednek. „A SymSitive hatóanyag mellett az Eucerin® Anti-Redness licochalcone A-t is tartalmaz, azaz a kínai édesgyökér kivonatából készített aktív összetevőt, amely hatásosan csökkenti a pirosságot, és megnyugtatja a gyulladt bőrt” – magyarázta Dr. Gitta Neufang. Azok számára, akik nem csak enyhülést keresnek a kellemetlen tünetek ellen, hanem szeretnék észrevehetetlenné is tenni a bőrükön kialakult vörösséget, az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket ajánljuk. „A két aktív hatóanyag mellett a krém zöld pigmenteket is tartalmaz, amelyek azonnal egyenletes arcszínt biztosítanak” – mondta Dr. Gitta Neufang.

Annak érdekében, hogy minimalizálni lehessen a túlérzékeny bőrt érő stresszt, és annak a kockázatát, hogy intolerancia alakuljon ki, a Beiersdorf szakemberei olyan hatásos és vegyi anyagoktól mentes formulákat fejlesztettek ki, amelyek nem tartalmaznak illatanyagot, tartósítószert, parabéneket, paraffinokat és alkoholt, valamint – az Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék kivételével – színezőanyag- és emulgeálószer-mentesek is. „Annak érdekében, hogy meg lehessen védeni a termékeket a szennyeződés és az oxidáció ellen, speciális, „szennyeződésmentes” csomagolást használunk. Ez többek között egy önzáró adagolófejjel ellátott légmentes flakont jelent, amely hatékony és szennyező anyagoktól mentes ápolást biztosít a túlérzékeny bőr számára” – tette hozzá.
A hiperérzékeny bőrre ajánlott Eucerin® termékek gyors áttekintése
Az Eucerin® UltraSensitive és Anti-Redness bőrpír elleni termékek holisztikus megközelítést biztosítanak a túlérzékeny és a rosacea-ra hajlamos bőr esetében: a bőr által adott túlzott reakciókat az irritáció forrásánál előzik meg. Az összes termék önzáró adagolófejjel ellátott, szennyeződés- és légmentes csomagolásban kapható. A vegyi anyagoktól mentes formulának köszönhetően a termékek nem tartalmaznak tartósítószert (például parabéneket), paraffinokat, illatanyagokat, alkoholt, színezőanyagokat és emulgeálószereket . Átfogó bőrgyógyászati és klinikai vizsgálatok bizonyítják a túlérzékeny bőrre ajánlott összes Eucerin® termék rendkívüli hatékonyságát és bőrbarát tulajdonságait.

Az Eucerin® UltraSensitive termékek SymSitive-t tartalmaznak, egy olyan innovatív aktív összetevőt, melyet kifejezetten a rendkívül érzékeny bőrűek számára fejlesztettek ki. A SymSitive hatékonyan csökkenti a bőr hiperreaktivitását közvetlenül a probléma forrásánál, és ezáltal azonnali enyhülést hoz, valamint védi a bőrt.

· Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej, 100 ml, 3 050 Ft
· Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre, 50 ml, 4 985 Ft
· Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre, 50 ml, 4 985 Ft

A két aktív összetevő kombinációját tartalmazó Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni termékeket kifejezetten a kipirosodásra hajlamos, azaz a túlérzékeny, valamint a rosaceás és a couperosás bőr számára fejlesztették ki. A termékek a hiperreaktivitást szabályozó és bőrnyugtató hatású SymSitive összetevő mellett licochalcone A hatóanyagot is tartalmaznak. A kínai édesgyökér kivonatából készült aktív összetevő hatékonyan csökkenti a kipirosodást és megnyugtatja a bőrt.

· Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25, 50 ml, 4 805 Ft
· Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló, 50 ml, 4 805 Ft

Kapcsolódó cikkeink