Étterem-újranyitások: útmutatót adott ki az NRA
Útmutatót tett közzé az éttermek számára A Nemzeti Étterem Szövetség (NRA). A dokumentumban azok az instrukciók találhatóak, amelyeket az éttermeket üzemeltetőknek be kell tartaniuk az újranyitás időszakában.
Az irányelvek ajánlott gyakorlatokat sorolnak fel, amelyek elsősorban az élelmiszerbiztonságra, a takarításra és a fertőtlenítésre vonatkoznak, valamint a dolgozók egészségügyi állapotának megfigyelésére, a személyes higiéniára és a távolságtartásra.
Chain Storeage
Kapcsolódó cikkeink
Egyre többen választják az éttermi karácsonyi menüt
Az ünnepi időszak közeledtével sokan döntenek úgy, hogy az idei…
Tovább olvasom >A World Culinary Awards idén is díjazta a legjobb éttermeket
A gasztronómiai világ legjobbjait ünneplő World Culinary Awards idén is…
Tovább olvasom >Itt épül Magyarország legnagyobb prémium spaszállodája
Egyedi építészeti megoldásokkal épül Magyarország legnagyobb, ötcsillagosra tervezett spaszállodája, közel…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nyárindító bor és pezsgő ünnep a Szabadság téren
A nagy sikerű Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep…
Tovább olvasom >Megnyitott a dubaji Gulfood, 24 kiállító az AMC standján
A világ vezető élelmiszeripari szakkiállításai közül az egyik a dubaji…
Tovább olvasom >Kihirdették a 10. jubileumi K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit
Tizedszer hirdették ki a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit.…
Tovább olvasom >