Étterem-újranyitások: útmutatót adott ki az NRA
Útmutatót tett közzé az éttermek számára A Nemzeti Étterem Szövetség (NRA). A dokumentumban azok az instrukciók találhatóak, amelyeket az éttermeket üzemeltetőknek be kell tartaniuk az újranyitás időszakában.
Az irányelvek ajánlott gyakorlatokat sorolnak fel, amelyek elsősorban az élelmiszerbiztonságra, a takarításra és a fertőtlenítésre vonatkoznak, valamint a dolgozók egészségügyi állapotának megfigyelésére, a személyes higiéniára és a távolságtartásra.
Chain Storeage
Kapcsolódó cikkeink
Új séf dolgozik az Arany Kaviár élén
Molnár Bence személyében egy fiatal, kiemelkedően tehetséges, a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >Újranyitott Budapest legendás kávéháza
A koronavírusjárvány drámai módon érintette a vendéglátóipart, számos étterem és…
Tovább olvasom >Mókás éttermi kampány: aki leadja a telefonját, ingyen bort kap
Az észak-itáliai Verona városában található Al Condominio étterem egy különleges…
Tovább olvasom >További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >