Étel az influenzára
Az angliai Bristol városában az „Új Thai” étterem nem átallja meglovagolni a hideg időjárás okozta járványszerű megbetegedéseket: állításuk szerint influenzaellenes ételt fejlesztettek ki konyhájukon. A hatás – mint mondják – a fűszerek (kömény, szegfűszeg, chili, bors, kurkuma), a vörös- és fokhagyma megfelelő vegyítésében rejlik. A nyilván jó marketingvénával rendelkező tulajdonos, Bobby Rahman szerint igen népszerű e fogás. Annak tudatában, hogy a préselt vöröshagymalé tőlünk keletre a legtöbb helyen a megfázás egyik népi gyógyszere – a módszert nevezhetjük akár kipróbáltnak is…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Felhívás a 2022-es Gundel Károly-díjra jelölésre
Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának…
Tovább olvasom >Ilyen a Nitro Pepsi habja – A nap videója
A nitrogén régóta a buborékok forrása az olyan stout sörökben,…
Tovább olvasom >Több mint kétmilliárdos turisztikai fejlesztés Hajdúszoboszlón
Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként teljesen megújul a hajdúszoboszlói…
Tovább olvasom >