Megújul az olasz Pernigotti Gianduiotto csokoládéja
Az olasz csokoládégyártó Pernigotti ISM szakvásáron tett bejelentése szerint megváltoztatja ikonikus gianduiotto csokoládéinak megjelenését és receptúráját.
A csokoládé összetéveszthetetlen formájának megtartása mellett a Pernigotti a történelmi arany csomagolást új, rézszínű csomagolásra cseréli, és az új márkagrafika azonnal megkülönböztethetővé teszi a terméket. A logó átalakítása a modernitás jegyében történt, és a csomagoláson a Pernigotti védjegy is jól láthatóan megjelenik rajta.
A Pernigotti világhírű gianduiotto- és pralinéreceptúrái exkluzívabbá, ízviláguk pedig a 100%-ban olasz mogyoró felhasználásával különlegesebbé lett.
A vállalat új csokoládéalapú különlegességeket is kifejlesztett.
Az első átmárkázott és újracsomagolt Pernigotti termékek októberben kerülnek a boltokba.
A Novi Ligure-i történelmi hagyományokkal rendelkező vállalat egy a vállalkozás életében bekövetkezett nehéz időszakot követően a jövőbe tekint, új nemzetközi piacokat kíván meghódítani, és olaszországi jelenlétét kívánja megszilárdítani.
A Pernigottit tavaly vásárolta meg a JP Morgan Asset Management, amely a Walcor olasz édességgyártó vállalat tulajdonosa is.
Kapcsolódó cikkeink
A növényi alapú jövőért felhagy a hústermékgyártással a Gruppo Tonazzo
Az olasz Gruppo Tonazzo bejelentette, hogy az év végéig felhagy…
Tovább olvasom >Az ezüst korosztálynak szóló saját márkát vezetett be a Penny Olaszországban
November 7-től jelenik meg a Penny Italia üzleteiben a diszkont…
Tovább olvasom >A közelségre és fenntarthatóságra fókuszáló új üzleti modellt vezet be a Crai
Az olasz Crai élelmiszer-kiskereskedelmi lánc új üzleti modellt vezetett be,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >