Elsüteményesedés
A népszerű spiritfajták termékfejlesztésének egyik fő iránya az ízesítés. És ahogy más, alapvetően édes termékfajtáknál, például a fagylaltoknál, csokoládéknál is megszokott irány a süteményfajták ízének visszaadása, ezzel próbálkoznak a legnagyobb szeszgyártók is.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
Újabb népszerű süteményfajta ízét adja vissza a Baileys idei limitált szériájú likőrinnovációja – a világ több népszerű desszertje után most a fahéjas churros ízvilága köszön vissza a márka év végi újdonságában.
És minthogy a churros mexikói eredetű édesség, az italból készíteni ajánlott koktélhoz mindjárt egy jó tequilát is ajánlanak (és a koktélt persze kaktusznak nevezik el) – íme a Baileys Cinnamon Churros Irish Cactus receptje: 4 cl Baileys Cinnamon Churros Irish Cream Liqueur, 2 cl Tequila Don Julio Reposado és pár kocka jég, egy darab fahéjrúddal díszítve. //
Kapcsolódó cikkeink
A Zwack mediterrán hangulatú reklámfilmmel köszönti az Unicum Orange Bitter széles körű bevezetését
Idén áprilistól a Zwack Unicum italújdonsága, az Unicum Orange Bitter…
Tovább olvasom >Zabtejjel készült krémlikőrt dob piacra a Baileys az USA-ban
A Baileys legújabb innovációja egy növényi alapú likőr zabtejjel. Az…
Tovább olvasom >Megvette a finn Oddlygood a brit Rude Health márkát
A skandináv vegán piacon vezető finn Oddlygood felvásárolta az Egyesült…
Tovább olvasom >További cikkeink
Shake, rendszerváltás, generációváltás – A győri McDonald’s és a Tutti közös története 35 év távlatából
1990. május 19-én a győri Lenin út 23. alatt –…
Tovább olvasom >Sztárgázsi, balatoni panorámával – munkaerőhiány és irreális elvárások sújtják a vendéglátást
Tovább súlyosbodik a munkaerőhiány a hazai vendéglátásban – különösen a…
Tovább olvasom >Költségtudatosság és tech-nyitottság – így utaznak külföldre a magyarok idén a Visa felmérése szerin
A magyarok 36%-a tervez külföldi nyaralást a közelgő szabadsága alatt,…
Tovább olvasom >