Elsüteményesedés
A népszerű spiritfajták termékfejlesztésének egyik fő iránya az ízesítés. És ahogy más, alapvetően édes termékfajtáknál, például a fagylaltoknál, csokoládéknál is megszokott irány a süteményfajták ízének visszaadása, ezzel próbálkoznak a legnagyobb szeszgyártók is.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
Újabb népszerű süteményfajta ízét adja vissza a Baileys idei limitált szériájú likőrinnovációja – a világ több népszerű desszertje után most a fahéjas churros ízvilága köszön vissza a márka év végi újdonságában.
És minthogy a churros mexikói eredetű édesség, az italból készíteni ajánlott koktélhoz mindjárt egy jó tequilát is ajánlanak (és a koktélt persze kaktusznak nevezik el) – íme a Baileys Cinnamon Churros Irish Cactus receptje: 4 cl Baileys Cinnamon Churros Irish Cream Liqueur, 2 cl Tequila Don Julio Reposado és pár kocka jég, egy darab fahéjrúddal díszítve. //
Kapcsolódó cikkeink
Zabtejjel készült krémlikőrt dob piacra a Baileys az USA-ban
A Baileys legújabb innovációja egy növényi alapú likőr zabtejjel. Az…
Tovább olvasom >Megvette a finn Oddlygood a brit Rude Health márkát
A skandináv vegán piacon vezető finn Oddlygood felvásárolta az Egyesült…
Tovább olvasom >Hazaviszem az éttermet – éttermi merchandising
Mi jut eszébe, ha kedvenc étterme vagy kávézója nevét meglátja…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
A bezárt étterem feliratának fotóját a Facebookon találtuk, a képet…
Tovább olvasom >