Elsüteményesedés
A népszerű spiritfajták termékfejlesztésének egyik fő iránya az ízesítés. És ahogy más, alapvetően édes termékfajtáknál, például a fagylaltoknál, csokoládéknál is megszokott irány a süteményfajták ízének visszaadása, ezzel próbálkoznak a legnagyobb szeszgyártók is.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
Újabb népszerű süteményfajta ízét adja vissza a Baileys idei limitált szériájú likőrinnovációja – a világ több népszerű desszertje után most a fahéjas churros ízvilága köszön vissza a márka év végi újdonságában.
És minthogy a churros mexikói eredetű édesség, az italból készíteni ajánlott koktélhoz mindjárt egy jó tequilát is ajánlanak (és a koktélt persze kaktusznak nevezik el) – íme a Baileys Cinnamon Churros Irish Cactus receptje: 4 cl Baileys Cinnamon Churros Irish Cream Liqueur, 2 cl Tequila Don Julio Reposado és pár kocka jég, egy darab fahéjrúddal díszítve. //
Kapcsolódó cikkeink
A nyár a Balatoné
Az idei nyáron a teljes magyarországi vendégéjszakák majdnem harmadát a…
Tovább olvasom >Európai Turizmus Fórum
Az Európai Unió Tanácsa soros elnökségének diplomáciai eseményei között zajlott…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és természetvédelem egy nagyberuházásban
Az idén tavasszal nyíló Le Primore Hotel & Spa nemcsak…
Tovább olvasom >Valentin-napi gasztronómiai kaland Gianni Annonival a Candy szervezésében
Egy igazán különleges desszertkészítő élményre invitálta a gasztronómia szerelmeseit a…
Tovább olvasom >Ki vagy, ha mogyorót ennél? – A nap videója
Akár a Snickers őse is lehetne az ázsiai mogyorós édesség,…
Tovább olvasom >