Elsüteményesedés
A népszerű spiritfajták termékfejlesztésének egyik fő iránya az ízesítés. És ahogy más, alapvetően édes termékfajtáknál, például a fagylaltoknál, csokoládéknál is megszokott irány a süteményfajták ízének visszaadása, ezzel próbálkoznak a legnagyobb szeszgyártók is.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
Újabb népszerű süteményfajta ízét adja vissza a Baileys idei limitált szériájú likőrinnovációja – a világ több népszerű desszertje után most a fahéjas churros ízvilága köszön vissza a márka év végi újdonságában.
És minthogy a churros mexikói eredetű édesség, az italból készíteni ajánlott koktélhoz mindjárt egy jó tequilát is ajánlanak (és a koktélt persze kaktusznak nevezik el) – íme a Baileys Cinnamon Churros Irish Cactus receptje: 4 cl Baileys Cinnamon Churros Irish Cream Liqueur, 2 cl Tequila Don Julio Reposado és pár kocka jég, egy darab fahéjrúddal díszítve. //
Kapcsolódó cikkeink
A Zwack mediterrán hangulatú reklámfilmmel köszönti az Unicum Orange Bitter széles körű bevezetését
Idén áprilistól a Zwack Unicum italújdonsága, az Unicum Orange Bitter…
Tovább olvasom >Zabtejjel készült krémlikőrt dob piacra a Baileys az USA-ban
A Baileys legújabb innovációja egy növényi alapú likőr zabtejjel. Az…
Tovább olvasom >Megvette a finn Oddlygood a brit Rude Health márkát
A skandináv vegán piacon vezető finn Oddlygood felvásárolta az Egyesült…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kutatás: Óriási a szakadék a turisták környezettudatossága és valós utazási szokásai között
Bár egyre több turista vallja magát környezettudatosnak, utazási szokásaikban ez…
Tovább olvasom >Csak egyszerű alapanyagokból! Vágod? – A nap videója
Főleg tofu és uborka. De ahogy tálalják… Persze késkezelésből azért…
Tovább olvasom >Mit rejt a fehérneműd? – A nap képe
A divattervező Calvin Klein provokatív reklámkampányokat használt arra, hogy párbeszédet…
Tovább olvasom >