Eljött a grillezés ideje: egész nyáron át tartó grillfesztivál a Tescóban

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 16. 11:30

Május végétől, egész nyáron át tartó grill szezon kezdődött a Tescóban. Az áruházlánc üzleteiben minden megtaláló, amire csak szükség lehet a grillezéshez: friss húsfélék és zöldségek, ízletes salátaöntetek és kész saláták, ropogós, frissen sült pékáru és minden egyéb konyhai kiegészítő vagy kerti bútor is. Egészen augusztus végéig a grillezésé a főszerep az üzletekben.

Tesco sertes saslik

Már nagyon vártuk, és végre itt van a kellemes grillezéshez való jó idő. Nincs is másra szükség, mint a kiváló minőségű húsokra, grillezni való kolbászkákra, friss és vitamindús zöldségekre, ízletes salátaöntetekre, ropogós, frissen sült kenyérre, s már kezdődhet is a grillezés.

Az áruházlánc sajátmárkás termékkínálatában is rengeteg ínycsiklandozó finomsággal várja a vásárlókat, így kedvező áron vásárolhatnak kiváló minőségű termékeket. A Tesco baconbe csavart grill kolbász, az előrepácolt csibefalatok, csirkecomb és szárny mellett, a frissáruk között megtalálhatók a különböző fűszerezéssel kapható nyári grillkolbászok és a saslik is. A Tesco grill hústermékek csomagolása is megújult, így könnyedén megtalálhatók a polcokon. A friss zöldségekhez és kész salátákhoz az áruházlánc különleges salátaöntetekkel is készült. Aki pedig maradna a hagyományosabb köreteknél, az a pékség osztályon frissen sült, ropogós pékáru közül válogathat. A Tesco ráadásul továbbra is 100 % garanciát vállal saját márkás termékeire, így ha bármilyen problémát is tapasztalnak a vásárlók, visszavihetik a terméket az áruházakba, ahol visszakapják annak vételárát.

Kapcsolódó cikkeink