Elindult a jelentkezés a Sirha Budapest-re!
- február 4-6. között rendezik meg újra a Sirha Budapestet, a KKE régió egyik legjelentősebb élelmiszeripari, sütő és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari, csomagolóipari és gasztronómiai szakkiállítását.

A kiállításra elindult a jelentkezés, azok a vállalkozások, akik 2019 május 31-ig küldik el a szervezőknek jelentkezési lapjukat, a legkedvezőbb helydíjakkal mutatkozhatnak be a rendezvényre várt 22.000 szakembernek. Legutóbb a látogatók 28%-a volt cégvezető vagy tulajdonos, és összesen 60%-a dolgozik döntéshozó pozícióban.
A Sirha Budapest 2020-ban ismét tartalmas szakmai programokkal és versenyekkel színesíti a kínálatot, ezzel téve vonzóbbá a részvételt a szakembereknek, akiket többek között olyan események várnak, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, az International Catering Cup hazai döntője, a Sirha Budapest Desszert Verseny vagy a Közétkeztetési Szakácsverseny.
A kiállítás hivatalos médiapartnere a Trade magazin.
Bővebb információ: www.sirha-budapest.com/hu/jelentkezes
Kapcsolódó cikkeink
Az élelmiszeripar hitelállománya 3,9 százalékkal nőtt 2025 harmadik negyedévében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >MA TE mit eszel? – Fókuszban az élelmiszerek csomagolása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kóstoljunk bele a vibráló élményekbe! – Ázsiai–magyar fúziós élmény a belváros szívében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Signature 40 – a régió új közös nyelve: Interjú Nagy Mártonnal és Vaszary Ádámmal a Signature Platform 2026-os új dimenziójáról
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >2025-ben is ünnepelt a Superbrands
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Karácsonyi tv-reklámok 2025 – indul a közönségdíj szavazás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
