Elindult a Helit webshopja

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 06. 24. 22:08

A Helit Kereskedelmi Kft. 1991 óta stabil beszállítója budapesti éttermeknek, hoteleknek, büféknek, valamint felnőtt- és gyermekétkeztetési konyháknak.

Fontos mérföldkő volt a cég életében, hogy 2018-ban elindították webshopjukat, amely új online rendelési felületet biztosít partnereiknek, hogy bármikor el tudják érni őket, és a rendeléseiket időben, várakozás nélkül leadhassák.

Ifj . Gödry Zoltán
ügyvezető igazgató
Helit

– Tavaly Budapest eddigi legnagyobb vevőtalálkozóját szerveztük meg Budaörsön, ahol közel 1000 partnerünket tudtunk megvendégelni, és bemutatni újdonságainkat 80 beszállítónkon keresztül, akik kóstolóval egybekötött termékbemutatót tartottak – idézi fel ifj. Gödry Zoltán, a Helit Kft.ügyvezető igazgatója, aki hozzáteszi: – Országos szinten probléma a folyamatos munkaerőhiány, ezzel arányosan nő az igény a kényelmi termékek iránt, amit mi igyekszünk minden formában közvetíteni partnereink felé. Az értékesítő kollégák folyamatos terméktesztelésekben vesznek részt, ezzel is segítve a piacon lévő séfek munkáját, hogy tapasztalatukat alapul véve tudjanak ajánlani megoldásokat a konyhában felmerülő problémákra.

Hasonlóan erős hangsúlyt fektetnek a saját márkás termékre. A termékfejlesztő csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy minél jobban ki tudják elégíteni a felmerülő igényeket, és minél személyre szabottabb termékekkel jelenhessenek meg a piacon.

Az idei évben is a HoReCa-szegmenst állítják fókuszba. Az újpesti raktár megnyitásával és a közel 60 új alkalmazottal pedig az a céljuk, hogy tovább fejlődve partnereiknek minőségi árualapot tudjanak biztosítani és szolgáltatni az év minden napján.

– Mindennek a támogatására flottánkat 10 teherautóval bővítettük azért, hogy szélesebb körben, magasabb szinten tudjuk kielégíteni a piacunk igényeit – zárja gondolatait ifj. Gödry Zoltán. //

Kapcsolódó cikkeink