Elindult a Fitt étrend

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 04. 10. 14:46

A „GasztVitál – a Közétkeztető” bemutatkozóját olvashattuk egy korábbi számunkban.

Ugyanazon csapat a GasztVitál Fitt márkanév égisze alatt 2019 első negyedévében elindult az egész napos alakformáló étrend kiszállítással, mely rohanó világunkban kíván magas színvonalú szolgáltatást nyújtani az étkezések terén, megkönnyítve az aktív életet élők hétköznapjait. Ha modern életmódról beszélünk, akkor ezt a szolgáltatást feltétlenül meg kell említenünk.

Az itt kínált egész napos menü és a Fitt ebéd egyaránt segítenek az alakformáló és egészségmegőrző célok elérésében, ugyanakkor rengeteg időt és energiát spórolnak fogyasztóik számára.

Mitől más ez az ajánlat a versenytársakéhoz képest?

A kompromisszumok nélküli elhivatottság a szakmai háttérrel, az alapanyagokkal és a technológiával szemben. Itt nem olcsó nagyüzemi megoldásokkal készült tömegtermékekről beszélünk. Minden elemében alapos előkészületek előzték meg az indulást. Az étrendet szakdietetikusok állították össze, és az indulás előtt próbafőzések és közel 100 fős (!) előkóstolói csapat 5 hetes tesztje előzte meg a bevezetést.

Az ételek a lehető legkevesebb zsiradékkal készülnek. Teljesértékű gabonafélék és alternatív reformélelmiszereket felhasználó körettípusok egészítik ki a főfogásokat. Természetesen minden étel cukor- és adalékanyag-mentes és „reform”, alacsonyabb glikémiás indexű, magasabb rosttartalmú alapanyagokból készül.

A csomagolás is egyedi: csúcstechnológiás újrahasznosítható anyagból, legmodernebb eljárással, fóliával lehegesztve, ütés- és szakadásmentesen, ugyanakkor a könnyen nyitható „peel-­technológia” előnyeit kihasználva. Annyira biztonságos és erős a csomagolás, hogy akkor sem folyt ki az étel, amikor valaki minőség-­ellenőrzési okokból, tesztelésből földhöz vágta a dobozt.

A trendek alapján látjuk, hogy a modern életmód velejárója a kényelmi, egészséges reformkészételek fogyasztása az egyre kisebb konyhákkal rendelkező városi háztartásokban. Ugyanakkor a GasztVitál Fitt étrend tökéletes megoldást jelent akár a konyhával nem rendelkező üzemekben, irodaházakban is, hisz nem kell hozzá más csak egy mikró, és máris tehettünk valamit egészségünkért.

Az étrendekről és a szolgáltatásról minden információ a www.gasztvitalfitt.hu oldalon. (x)

Kapcsolódó cikkeink