Elindította webshopját az OMV Hungária

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 12. 12. 11:43

Az OMV Hungária vásárlói számára is elérhetők az internetes kiskereskedelem előnyei az OMV webshopján keresztül. Az OMV Hungária országszerte több, mint 170 töltőállomásán vehetik át a vásárlók a megrendelt termékeket, amelyek köre dinamikusan bővül az indulást követően. A webshopban történő vásárláskor felhasználhatók a SuperShop kártyák is.

omv

Az internetes kiskereskedelem világszerte, így Magyarországon is rohamosan bővül, és sok szakember húzóágazatként tekint erre a kereskedelmi formára. Az internetes kereskedelem a kényelmet és a gyorsaságot kínálja a vásárlóknak, ugyanakkor sokan tartanak attól, hogy fizetéskor csalók áldozataivá válhatnak, másoknak pedig a futárra való otthoni várakozás jelent kötöttséget. Az OMV webshop, amely a www.omv.hu oldalon érhető el, mindkét problémára megoldást nyújt, biztonságos és kényelmes vásárlást biztosítva a felhasználóknak.

„Az OMV a mozgásban lévő emberek igényeit figyelembe véve alakította ki webshopját. Az országban működtetett több, mint 170 töltőállomásunkon vehetik át a megrendelt termékeket a vevők, azaz mindenki talál egy számára könnyen megközelíthető átvételi pontot, ahol nem gond a parkolás” – mondja Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. „Kiemelt szempont a biztonság, amelynek legfőbb biztosítéka, hogy a webshop mögött az OMV, azaz egy tőkeerős, megbízható cég áll. Ezen felül az átvételi pontokon – vagyis a töltőállomásainkon – utólag lehet fizetni a megrendelt áruért, készpénzzel vagy kártyával, azaz minden olyan eszközzel, amit eddig is elfogadtunk.”

Az OMV célja, hogy folyamatosan új szállítókkal és új termékekkel bővüljön a webshop választéka. Az OMV valamennyi szállítót auditál, mielőtt forgalmazni kezdené a termékeit a webshopban, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy az OMV webshopja a biztonság és a minőség szempontjából is egy különleges hely legyen az internetes vásárlás világában.

Az OMV webshop további különlegessége, hogy erre is kiterjed Magyarország legnépszerűbb lojalitásprogramja, a SuperShop. A SuperShop kártyabirtokosok a webshopos vásárlásaikkal pontokat gyűjthetnek, és fel is használhatják azokat.

Az OMV webshop kiemelt logisztikai partnere a Pick Pack Point, amely a vásárló által megrendelt árucikket elszállítja a megrendelés során megjelölt OMV töltőállomásra, és gondoskodik a vásárló értesítéséről is, hogy holt tart a megrendelése. Az OMV és a Pick Pack Pont együttműködése mintegy másfél évre nyúlik vissza: az OMV töltőállomások tavaly nyár eleje óta szolgálnak átvevőpontokként a Pick Pack Pont rendszerében, más webshopokból történő vásárlások esetén. Az együttműködés során az OMV töltőállomások bebizonyították, hogy a kiemelt forgalmú időszakokban is zökkenőmentesen biztosítják a megrendelt csomagok átadását.

Részletes információk a www.omv.hu oldalon találhatók.

Kapcsolódó cikkeink