Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem a Hungast Csoporttal
Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara (BGE KVIK) a Hungast Csoporttal, a szakmai partnerségnek köszönhetően az egyetem hallgatói a Hungastnál szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat a közétkeztetés gasztronómiai és üzleti oldaláról egyaránt – közölte a BGE és a Hungast kedden az MTI-vel.
A közlemény idézte Lugasi Andreát, a BGE KVIK dékánját, aki kifejtette, a megállapodásnak köszönhetően az egyetem és a vállalat közös gyakornoki programokat indíthat, szakmai támogatást nyújthatnak a végzős, pályakezdő hallgatóknak, illetve piaci igényekhez igazított alkalmazott kutatások is készülnek majd.
A Hungast Csoport a keretmegállapodással aktív szerepet vállal a BGE alap- és mesterképzésének gyakorlati oktatásában meghívott szakértői előadások formájában, a cég szakemberei konzulensként segítik a hallgatókat szakdolgozataik elkészítésében, illetve a cég folyamatosan biztosít lehetőséget a hallgatók számára a munkahelyi környezet megismerésére. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Ki a forradalmár a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerülésének előmozdítására indított…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >A fenntartható közétkeztetés áll a X. Közétkeztetési Szakácsverseny középpontjában
Tizedik alkalommal mérhetik össze tudásukat a Közétkeztetési Szakácsversenyen (KÖSZ) az…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >Utcai gasztrofesztivál, vacsoraestek és fesztiválos ételrendelés a SopronFesten
A SopronFest Gourmet programjainak keretében, egy héten át városszerte a…
Tovább olvasom >Unicum-sör – reklámkampány és nyereményjáték
Generációk bulifétise volt a kultikus Unicum-sör párosítás, amit még a…
Tovább olvasom >