Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem a Hungast Csoporttal
Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara (BGE KVIK) a Hungast Csoporttal, a szakmai partnerségnek köszönhetően az egyetem hallgatói a Hungastnál szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat a közétkeztetés gasztronómiai és üzleti oldaláról egyaránt – közölte a BGE és a Hungast kedden az MTI-vel.
A közlemény idézte Lugasi Andreát, a BGE KVIK dékánját, aki kifejtette, a megállapodásnak köszönhetően az egyetem és a vállalat közös gyakornoki programokat indíthat, szakmai támogatást nyújthatnak a végzős, pályakezdő hallgatóknak, illetve piaci igényekhez igazított alkalmazott kutatások is készülnek majd.
A Hungast Csoport a keretmegállapodással aktív szerepet vállal a BGE alap- és mesterképzésének gyakorlati oktatásában meghívott szakértői előadások formájában, a cég szakemberei konzulensként segítik a hallgatókat szakdolgozataik elkészítésében, illetve a cég folyamatosan biztosít lehetőséget a hallgatók számára a munkahelyi környezet megismerésére. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
A HoReCa-piac kihívásai nem múlnak, csak változnak – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Közel 1100 „diák” iratkozott be az FMCG Szabadegyetemre, hogy szeptember…
Tovább olvasom >Tévesen és félreértehően keveri bele a sajtó a közétkeztetést a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program túlárazásaiba
A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetségének (KÖZSZÖV) közleménye. Az egyik hazai…
Tovább olvasom >20 éve a siker fokmérője – Idén kétszeresen ünnepel a Superbrands Magyarország
2004 a nagy kezdetek éve volt. A Google bevezette a Gmailt,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Viharos év a légi közlekedésben: fizetésképtelenséget jelentett légitársaságok világszerte
Az idei év nehézségei sok légitársaság számára jelentettek komoly kihívást.…
Tovább olvasom >(EN) Kortárs (étel)művészet – A nap képe
Sajnos ennek a bejegyzésnek csak EN nyelvű változata van.
Tovább olvasom >A fine dining tálalás utolsó fél évszázada – A nap videója
Zanzásított bemutató az elmúlt 50 év food styling történetéről.
Tovább olvasom >