Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem a Hungast Csoporttal
Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara (BGE KVIK) a Hungast Csoporttal, a szakmai partnerségnek köszönhetően az egyetem hallgatói a Hungastnál szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat a közétkeztetés gasztronómiai és üzleti oldaláról egyaránt – közölte a BGE és a Hungast kedden az MTI-vel.
A közlemény idézte Lugasi Andreát, a BGE KVIK dékánját, aki kifejtette, a megállapodásnak köszönhetően az egyetem és a vállalat közös gyakornoki programokat indíthat, szakmai támogatást nyújthatnak a végzős, pályakezdő hallgatóknak, illetve piaci igényekhez igazított alkalmazott kutatások is készülnek majd.
A Hungast Csoport a keretmegállapodással aktív szerepet vállal a BGE alap- és mesterképzésének gyakorlati oktatásában meghívott szakértői előadások formájában, a cég szakemberei konzulensként segítik a hallgatókat szakdolgozataik elkészítésében, illetve a cég folyamatosan biztosít lehetőséget a hallgatók számára a munkahelyi környezet megismerésére. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >A KÖZSZÖV első 25 éve
Megalapításának 25. évfordulóját ünnepli idén a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos…
Tovább olvasom >Ki a forradalmár a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerülésének előmozdítására indított…
Tovább olvasom >További cikkeink
Sokszínű magyar bor
Elindult a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa „Magyar Bor. Sokszínű, mint Te!” borpromóciós…
Tovább olvasom >Visit Hungary: 45%-kal több vendégnek örülhettek a Balatonnál idén pünkösdkor
A június elején berobbant kánikula igazi úti lázat és ezzel…
Tovább olvasom >A horvát gazdasági miniszter szerint a turizmus miatt nőnek az árak Horvátországban
A turisztikai szezon miatt fellépő szezonális hatások okozzák az újabb…
Tovább olvasom >