Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem a Hungast Csoporttal

Dátum: 2019. 02. 19. 10:20

Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara (BGE KVIK) a Hungast Csoporttal, a szakmai partnerségnek köszönhetően az egyetem hallgatói a Hungastnál szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat a közétkeztetés gasztronómiai és üzleti oldaláról egyaránt – közölte a BGE és a Hungast kedden az MTI-vel.

A közlemény idézte Lugasi Andreát, a BGE KVIK dékánját, aki kifejtette, a megállapodásnak köszönhetően az egyetem és a vállalat közös gyakornoki programokat indíthat, szakmai támogatást nyújthatnak a végzős, pályakezdő hallgatóknak, illetve piaci igényekhez igazított alkalmazott kutatások is készülnek majd.
A Hungast Csoport a keretmegállapodással aktív szerepet vállal a BGE alap- és mesterképzésének gyakorlati oktatásában meghívott szakértői előadások formájában, a cég szakemberei konzulensként segítik a hallgatókat szakdolgozataik elkészítésében, illetve a cég folyamatosan biztosít lehetőséget a hallgatók számára a munkahelyi környezet megismerésére. (MTI)