Együtt szállít házhoz élelmiszert és alkoholt a Grubhub és a Gopuff

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 10. 10. 10:10

Összeállt a Grubhub és a Gopuff élelmiszer, alkohol, és alapvető cikkek gyors házhozszállítása céljából.

Az új együttműködés keretében a chicagói házhozszállítási platform a Gopuff raktáraiból kínálja kényelmi termékek széles választékát vásárlóinak, miközben partnere számára új elérési lehetőséget is biztosít egy szélesebb vásárlói bázis felé.

A közös munka a tesztidőszakban az USA nagyvárosaira (New York, Los Angeles, Chicago, Boston, Philadelphia és Austin) korlátozódik. Az elkövetkező hetekben azonban az ország több száz Gopuff helyszínével egészül ki a lista a Grubhub piactéren. A Grubhub applikációban leadott Gopuff rendeléseket a Gopuff logisztikai részlege teljesíti.

Az új partnerség következtében több ezer új termékkel bővül a Grubhubon több mint 500 Gopuff helyszínről házhoz rendelhető termékek köre. A cégek külön felhívják a figyelmet arra, hogy egyes városokban alkohol is kapható lesz.

A Gopuff tervei szerint a Grubhubon virtuális bemutatótermet nyit majd pizza márkájának, a The Mean Tomato-nak, a Gopuff Liquor-nak, és virtuális menüt létesít olyan márkáknak, mint például az Unilever.

Az induláskor a Gopuff helyszínek a Grubhub+-ba is bekerülnek, amely nem más, mint a cég a teljesíthető rendelésekre ingyenes szállítást kínáló tagsági programja.

A Grubhub és a Gopuff együttműködés javítja a két cég versenyesélyeit más házhozszállítási platformokkal – például a DashMarton keresztül kényelmi termékeket kínáló DoorDash-sel – szemben.

Techcrunch

Kapcsolódó cikkeink