Egy feledhetetlen Esti Állatkerti Séta a Mona Hungary jóvoltából

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 06. 11:15

Látta már a Budapesti Állatkert kedves és különleges új jövevényeit? Látta már Cloé és Jacques fókákat játék közben? Megcsodálta már például Semsa-t és Sempala-t, az új zsiráfbébiket, vagy Asha-t az ország kedvencét a kiselefántot, esetleg az új oroszlánkölyköket? Belenézett már a rettenthetetlen, vagy inkább ellenállhatatlan 4 hónapos párduckölyök Dante szemébe? Megtehette mindezt a Mona Hungary Kft, a Montice márka forgalmazója jóvoltából, aki október elején egy Exkluzív Esti Állatkerti Sétára invitálta meg ügyfeleit.

Allatkerti_Seta_Mona_csoport_1

Az Állatkertben a zárás után sem áll meg az élet, de vajon mit csinálnak éjszaka az állatok? Ha bárki kíváncsi rá, akkor itt volt a remek alkalom, hiszen most nemcsak az esti hangulatba kóstolhatnak bele a látogatók, de a kulisszák mögé is bekukucskálhattak!

Ismét nagysikerű túrát szervezett a Budapesti Állat- és Növénykerttel együttműködve a Mona Hungary Kft. A résztvevők szakvezetőkkel barangolhatták be a kertet zárás után, beleshettek a rácsok, üvegfalak és kifutók mögött zajló titokzatos állatkerti életbe: jártak a zsiráfok fellegvárában, kézbe vehették az óriáskígyót, és megismerkedhettek akár Gézával, a tapírral is. A Mona Hungary Kft. által szervezett különleges este emellett sok egyéb meglepetést is tartogatott.

A Fóka-show-n Cloé, a Mona Hungary örökbefogadott hím fókája társával Jacques-al együtt a gyerekek örömére egy fergeteges fóka attrakciót tartott, később pedig szakavatott vezetők segítségével a résztvevők felfedezhették a Varázshegy titkait, bepillantást nyerhettek a Madagaszkár ház éjszakai életébe, megnézhették az Állatkert újszülöttjeit a Szavanna házban, ellátogattak a rovarpincébe, a Xantus házba, végül pedig a Dél-Amerika házban zárták az eseményt.

A szervező Mona Hungary az Állatkerttel több éves közös múltra tekinthet vissza, Montice tejtermék márkája immáron 6. éve Cloé az oroszlánfóka nevelőszülője, aki felnövekvő fiatalként maga is a ’Fóka-móka’, az állatkerti show aktív szereplője, születése óta vidámságot, sok mosolyt csalva a látogatók arcára. A Mona Hungary számára, az egészséges táplálkozás elkötelezettjeként, az élővilág, az állatok, az egészséges életvitelhez szervesen kapcsolódnak, így az Állatkert munkája számukra mint edukációs tevékenységet ellátó szervezet kiemelkedő jelentőségű, amely a vállalat felelős tevékenységével és társadalmi szerepvállalásával természetes szövetséget alkot. E természetes szövetség együttműködésében több eseményen és tevékenységen keresztül viszi közelebb a vállalat a természetismeretet, természet szeretetet az emberekhez, támogatva a gyermekek tudásvágyát is.

Kapcsolódó cikkeink