Édes kísérlet
Előző számunkban írtunk a rosé sörök Amerikában fellángolt divatjáról, és máris egy ugyancsak musttal készülő, mézsörnek titulált magyar különlegességről is hírt adhatunk, a Mead Scientist 11,5 alkoholfokos White Mead 50% Irsai Olivér™️ musttal nevű sörről. Az ital akácmézzel készül, amely a kereskedelmi forgalomban nagy tételben kapható mézek közül a legexkluzívabbnak számít, a must a Dubicz Borászatból származik. A termékre a fejlesztők nem írhatják rá a mézsört kifejezést, mert a jelenlegi szabályozás alapján csak 22% alkoholtartalom felett lehet így nevezni bármit. //
Kapcsolódó cikkeink
Egészséges csemege a friss hazai szőlő
Hazánkban közel 1000 hektáron termesztenek étkezési célú szőlőt. Magas vitamin-…
Tovább olvasom >Közösségek és közösségi borok
Megújuló marketingstratégiájának részeként egyre több borvidék alkotja meg közösségi borát…
Tovább olvasom >Az Irsai Olivér borok megfeleltek a Nébih ellenőrzésén
Irsai Olivér borokat vizsgált legújabb Szupermenta tesztjén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >