Édes és sós újdonságok az ALDI pékségeiben
Az ALDI Azon Melegében pékségei folyamatosan fejlesztik termékkínálatukat, legutóbb egy édes és egy sós péksüteménnyel gazdagodott a szortiment.
A gianduja eredetileg Olaszországból származik: még Napóleon uralkodása alatt született meg Torinóban, amikor egy helyi cukrászmester a kakaóhiányra válaszul a környéken bőségesen rendelkezésre álló mogyoróval gazdagította a csokoládékrémet. A recept nagy sikert aratott, és azóta számos néven és változatban készül világszerte. Az ALDI giandujás párnája is ezt a mogyorós-kakaós ízvilágot hozza el a boltokba, helyben sütve.
A baconos-goudás patkó akár önmagában is fogyasztható, de szendvicsalapként is jól felhasználható. A nevéhez illően patkó alakú péksütemény tetejére ugyanis egy szelet bacon sül, amelyet reszelt sajttal gazdagítanak.
(x)
Kapcsolódó cikkeink
8,5 millió pékáru fogyott egy év alatt: helyi pékségek, kézműves ízek, tudatos választások a Kifli.hu-nál
Az elmúlt 12 hónapban a vásárlók több mint 8,5 millió…
Tovább olvasom >Rewe – a németországi kényelmi szegmens vezető innovátora
Vezető innovátori szerepének további stabilizálására törekszik a Rewe Csoport a…
Tovább olvasom >62 700 vásárlás – minden korábbi rekord megdőlt az ALDI Sziget-boltjában
Immár nyolcadik alkalommal települt ki az ALDI a Sziget Fesztiválra…
Tovább olvasom >További cikkeink
50 milliárdos veszteség után vezetőcsere és díjkorrekció a Mohunál
Tavaly 50 milliárd forintos veszteséggel zárt a Mohu Mol Hulladékgazdálkodási…
Tovább olvasom >A Waberer’s és az MVM hosszú távú együttműködésről állapodott meg
A Waberer’s Logisztikai Szegmense és az MVM Csoport három évre…
Tovább olvasom >Temu és Shein a célkeresztben: feketelistára kerülhetnek a kínai piacterek
A kínai online piacterek – köztük a Temu, a Shein…
Tovább olvasom >