Édes és sós újdonságok az ALDI pékségeiben
Az ALDI Azon Melegében pékségei folyamatosan fejlesztik termékkínálatukat, legutóbb egy édes és egy sós péksüteménnyel gazdagodott a szortiment.
A gianduja eredetileg Olaszországból származik: még Napóleon uralkodása alatt született meg Torinóban, amikor egy helyi cukrászmester a kakaóhiányra válaszul a környéken bőségesen rendelkezésre álló mogyoróval gazdagította a csokoládékrémet. A recept nagy sikert aratott, és azóta számos néven és változatban készül világszerte. Az ALDI giandujás párnája is ezt a mogyorós-kakaós ízvilágot hozza el a boltokba, helyben sütve.
A baconos-goudás patkó akár önmagában is fogyasztható, de szendvicsalapként is jól felhasználható. A nevéhez illően patkó alakú péksütemény tetejére ugyanis egy szelet bacon sül, amelyet reszelt sajttal gazdagítanak.
(x)
Kapcsolódó cikkeink
Bővül az ALDI app: ezentúl kuponok is elérhetők
Újabb mérföldkőhöz érkezett az ALDI applikáció. A vásárlók mostantól bármely…
Tovább olvasom >Befutóékszer és kávés pezsgés a 30. ALDI Női Futógálán
Harmincadik alkalommal zajlik Magyarország legszebb szabadidősport-rendezvénye, az ALDI Női Futógála…
Tovább olvasom >Újra Fairtrade minősítésű a Sainsbury’s saját márkás teája
A Sainsbury’s bejelentette, hogy ismét Fairtrade minősítést kap saját márkás…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csökkentette az élelmiszerárakat az árrésstop és az online Árfigyelő bővítése
2025 áprilisában csökkent az infláció és az élelmiszerárak növekedési üteme…
Tovább olvasom >ÖRT-NMHH Minikonferencia: Merre tovább influenszer reklámozás?
Milyen szabályok vonatkoznak ma az influenszerekre? Hol húzódnak az etikai…
Tovább olvasom >Bővül az ALDI app: ezentúl kuponok is elérhetők
Újabb mérföldkőhöz érkezett az ALDI applikáció. A vásárlók mostantól bármely…
Tovább olvasom >