Édes és sós újdonságok az ALDI pékségeiben
Az ALDI Azon Melegében pékségei folyamatosan fejlesztik termékkínálatukat, legutóbb egy édes és egy sós péksüteménnyel gazdagodott a szortiment.
A gianduja eredetileg Olaszországból származik: még Napóleon uralkodása alatt született meg Torinóban, amikor egy helyi cukrászmester a kakaóhiányra válaszul a környéken bőségesen rendelkezésre álló mogyoróval gazdagította a csokoládékrémet. A recept nagy sikert aratott, és azóta számos néven és változatban készül világszerte. Az ALDI giandujás párnája is ezt a mogyorós-kakaós ízvilágot hozza el a boltokba, helyben sütve.
A baconos-goudás patkó akár önmagában is fogyasztható, de szendvicsalapként is jól felhasználható. A nevéhez illően patkó alakú péksütemény tetejére ugyanis egy szelet bacon sül, amelyet reszelt sajttal gazdagítanak.
(x)
Kapcsolódó cikkeink
Mintegy 5 millió eurót fordít zöld energiára az Aldi Írországban
Az Aldi Ireland bejelentette, hogy 5 millió eurós beruházással energiatakarékos…
Tovább olvasom >Rekordmélyre zuhant az innováció a spanyol FMCG-piacon
Spanyolországban 15 év alatt 48%-kal esett vissza az új termékek…
Tovább olvasom >Az AI és a saját márkák révén nőtt az Eroski nyeresége
A spanyol Eroski kiskereskedelmi lánc a 2025-ös pénzügyi év első…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Mondeléz átadta legnagyobb közép-kelet-európai napelemparkját Székesfehérváron
A Mondeléz International csütörtökön hivatalosan is átadta új napelemparkját székesfehérvári…
Tovább olvasom >Mezőkövesden nyitotta meg 240. üzletét a PENNY Magyarország
Július 10-én megnyitotta kapuit Mezőkövesden a PENNY Magyarország 240. üzlete.…
Tovább olvasom >Sok tonnányi segítség: higiéniai papírtermék-adomány a legkiszolgáltatottabbaknak
Több ezer rászoruló gyermeket, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat esélyteremtő gyermekprogramjainak intézményeit,…
Tovább olvasom >