Édes és sós újdonságok az ALDI pékségeiben
Az ALDI Azon Melegében pékségei folyamatosan fejlesztik termékkínálatukat, legutóbb egy édes és egy sós péksüteménnyel gazdagodott a szortiment.
A gianduja eredetileg Olaszországból származik: még Napóleon uralkodása alatt született meg Torinóban, amikor egy helyi cukrászmester a kakaóhiányra válaszul a környéken bőségesen rendelkezésre álló mogyoróval gazdagította a csokoládékrémet. A recept nagy sikert aratott, és azóta számos néven és változatban készül világszerte. Az ALDI giandujás párnája is ezt a mogyorós-kakaós ízvilágot hozza el a boltokba, helyben sütve.
A baconos-goudás patkó akár önmagában is fogyasztható, de szendvicsalapként is jól felhasználható. A nevéhez illően patkó alakú péksütemény tetejére ugyanis egy szelet bacon sül, amelyet reszelt sajttal gazdagítanak.
(x)
Kapcsolódó cikkeink
Növényi alapú saját márkát vezetett be a belga Colruyt Group
A belga Colruyt Group új saját márkás almárkát vezet be…
Tovább olvasom >A brit szupermarketek közül elsőként a Lidl kezd értékesíteni a TikTok Shopon
A Lidl február 20-án 9 órától kezd értékesíteni a TikTok…
Tovább olvasom >Vasárnapi nyitvatartással erősítene a Carrefour Belgiumban
A Carrefour Belgiumban működő saját üzleteit – 44 szupermarketet és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Olcsó, de jó is? Sokan esnek ebbe a hibába használtautó-vásárláskor
Az újautó árak folyamatos növekedése miatt ma egy vadonatúj gépkocsi…
Tovább olvasom >Plusz egy hónap fizetett szabadságot vezet be a Yettel
Magyarországon egyedülálló programot vezet be a telekommunikációs vállalat és az…
Tovább olvasom >GVH-intézkedés: Több mint száz kistermelő és új munkahelyek a SPAR-nál
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) fellépése nyomán több mint száz hazai…
Tovább olvasom >