Édes és sós újdonságok az ALDI pékségeiben
Az ALDI Azon Melegében pékségei folyamatosan fejlesztik termékkínálatukat, legutóbb egy édes és egy sós péksüteménnyel gazdagodott a szortiment.
A gianduja eredetileg Olaszországból származik: még Napóleon uralkodása alatt született meg Torinóban, amikor egy helyi cukrászmester a kakaóhiányra válaszul a környéken bőségesen rendelkezésre álló mogyoróval gazdagította a csokoládékrémet. A recept nagy sikert aratott, és azóta számos néven és változatban készül világszerte. Az ALDI giandujás párnája is ezt a mogyorós-kakaós ízvilágot hozza el a boltokba, helyben sütve.
A baconos-goudás patkó akár önmagában is fogyasztható, de szendvicsalapként is jól felhasználható. A nevéhez illően patkó alakú péksütemény tetejére ugyanis egy szelet bacon sül, amelyet reszelt sajttal gazdagítanak.
(x)
Kapcsolódó cikkeink
Idén 5500 új munkahelyet hoz létre az ALDI az Egyesült Királyságban
A brit ALDI 5500 új munkahelyet hoz létre 2024-ben folytatott…
Tovább olvasom >Vegyes használatú ingatlant fejlesztett az Aldi Süd Németországban
Vegyes használatú ingatlant fejlesztett az Aldi Süd a Karlsruhe közelében…
Tovább olvasom >Cukor nélkül a csúcson
Az egészségtudatosság erősödő trendje továbbra is jelentősen alakítja a fogyasztói…
Tovább olvasom >További cikkeink
Népszerű újításra készül a Primark
2024. május 28-án Magyarországon is megnyitja első üzletét a Primark,…
Tovább olvasom >A Hermés luxuscikk-gyártó negyedéves bevétele 17 százalékkal nőtt
Elemzők által vártnál jobban nőtt a Hermés francia luxuscikk-gyártó bevétele…
Tovább olvasom >A Magyar Posta elhatárolódik a „kamu csomagok” tartalmi ellenőrzésének felelősségétől
A Magyar Posta elhatárolódik a „kamu csomagok” tartalmi ellenőrzésének felelősségétől…
Tovább olvasom >