E-szám-mentes virslivel lépett piacra a Sága

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 11. 18. 12:07

A nagy hazai gyártók közül elsőként E-szám-mentes virslit kínál a vásárlóknak a Sága Foods. A számos allergéntől is mentes Füstli Naturalhoz nem használnak E-számmal jelölt élelmiszer-adalékanyagot.

Muzsek András
vezérigazgató
Sága Foods

Az új E-szám-mentes Füstli két változatban kapható: Füstli Natural bükkfán füstölt és Füstli Natural bükkfán füstölt, krémes Gouda sajttal. Az adalékanyag-mentességen túl ez a két új termék szója- és gluténmentes is, a sajt nélkül készült termék ezenfelül laktózmentes.


– Bízunk abban, hogy ezek az új fejlesztéseink találkoznak a fogyasztók igényeivel, ezáltal kijelölik a Sága fő termékfejlesztési irányát az elkövetkező időszakra – mondta Muzsek András, a Sága vezérigazgatója, aki szerint a Ságára mindig is jellemző volt, hogy új termékeivel, innovációival a piac előtt jár. – Bebizonyítottuk, hogy nagyüzemben is lehet E-szám-mentesen virslit gyártani. A Sága Foods készen áll arra, hogy más termékeinek is létrehozza az E-szám-mentes változatát.

További újdonságokat is kínál a Sága a vásárlóknak. A sárvári cég eddig nem forgalmazott szalámit, hamarosan azonban piacra lép pulykaszalámijával és -snackjével. Az új termékekkel az a célja, hogy versenyre keljen a nem szárnyashúsból készülő szalámikkal, kolbászokkal. //

Kapcsolódó cikkeink