E-szám-mentes virslivel lépett piacra a Sága
A nagy hazai gyártók közül elsőként E-szám-mentes virslit kínál a vásárlóknak a Sága Foods. A számos allergéntől is mentes Füstli Naturalhoz nem használnak E-számmal jelölt élelmiszer-adalékanyagot.
Az új E-szám-mentes Füstli két változatban kapható: Füstli Natural bükkfán füstölt és Füstli Natural bükkfán füstölt, krémes Gouda sajttal. Az adalékanyag-mentességen túl ez a két új termék szója- és gluténmentes is, a sajt nélkül készült termék ezenfelül laktózmentes.
– Bízunk abban, hogy ezek az új fejlesztéseink találkoznak a fogyasztók igényeivel, ezáltal kijelölik a Sága fő termékfejlesztési irányát az elkövetkező időszakra – mondta Muzsek András, a Sága vezérigazgatója, aki szerint a Ságára mindig is jellemző volt, hogy új termékeivel, innovációival a piac előtt jár. – Bebizonyítottuk, hogy nagyüzemben is lehet E-szám-mentesen virslit gyártani. A Sága Foods készen áll arra, hogy más termékeinek is létrehozza az E-szám-mentes változatát.
További újdonságokat is kínál a Sága a vásárlóknak. A sárvári cég eddig nem forgalmazott szalámit, hamarosan azonban piacra lép pulykaszalámijával és -snackjével. Az új termékekkel az a célja, hogy versenyre keljen a nem szárnyashúsból készülő szalámikkal, kolbászokkal. //
Kapcsolódó cikkeink
Csak a virsli roppan, a piac nem
Alaposan megtépázta a tavaly év végi virslieladásokat a magasba szökő…
Tovább olvasom >SÁGA Selyemsonka csirkemellhúsból
Az idén már 22 éves SELYEMSONKA egyedülállónak számított a bevezetésekor…
Tovább olvasom >Engedj a kísértésnek! Sága ROYAL Virsli
A Sága szakértelmével megjelent az új, prémium kategóriás ROYAL Virsli,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >