Dupláz Szegeden az ALDI

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 05. 13. 11:21

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2016. május 12-én megnyitja második szegedi áruházát. A nyitás napján 2.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék hot dog és az ALDI-ra jellemző kihagyhatatlan akciók várják a vásárlókat.

aldi

Szegeden, a Kossuth Lajos sugárút 119. szám alatt, a Szeged Plaza Bevásárlóközpontban nyitja meg kapuit az ALDI 109. áruháza.

„Második szegedi áruházunk több okból is különleges: ez lesz a legnagyobb eladótérrel rendelkező üzletünk és az első, amely pláza területén nyílik. Ahogy azt már vásárlóink megszokhatták tőlünk, új áruházunkban is széles termékválasztékot, kihagyhatatlan nyitási akciókat, kiváló minőségű termékeket, udvarias kiszolgálást, tiszta környezetet és helyben sütött pékárukat kínálunk vásárlóinknak, akiket a nyitás napján rádiós kitelepülés és ajándék hot dog is vár”– mondta Székács Tibor, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

Az új ALDI áruház tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, de aki autóval érkezik, a bevásárlás idejére ingyen parkolhat a pláza parkolójában.

Nyitva tartás:

Hétfő – Szombat: 7-20

Vasárnap: 8-18

6724, Szeged, Kossuth Lajos sugárút 119., Szeged Plaza Bevásárlóközpont

Kapcsolódó cikkeink