Dubaji megrendelőnek szállít italport a TUTTI Élelmiszeripari Kft.

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 03. 29. 12:48

2010 novembere óta szállít italport a TUTTI Élelmiszeripari Kft. egy szaúdi partner részére, akivel február végén személyes tárgyalásokat folytattak Dubajban, a Gulfood 2011 szakkiállításon. Az idén további termékekkel bővül a szállítandó termékek köre, mintegy 300 millió Ft értékben szállíthat a TUTTI a Közel-Keletre.

-Ilyen volumenű export megrendelésünk még nem volt a TUTTI Kft. fennállásának 25 éve alatt – mondta Prohászka Ottó, a TUTTI Élelmiszeripari Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. -2010 nyarán megújult honlapunkon keresztül futott be a szaúd-arábiai cég ajánlatkérése.

A fizetőképes megrendelő számára elkészítettük az egyedi igénynek megfelelő italporokat, és tavaly novemberben elindultak az első szállítmányok. Személyes találkozóra a Közel-Kelet legrangosabb élelmiszeripari szakmai kiállításán, a Gulfood-on, Dubajban került sor.

A Gulfood rendkívül hatékony vásár, a látogatók 90 százaléka komoly érdeklődő, potenciális vásárló – mondta el Prohászka Ottó.- Sikernek tartjuk, hogy partnerünktől további instant italporok gyártására kaptunk megbízást. Megítélésem szerint a jövőben a világ legnagyobb gyártói mellett a magyar élelmiszeripari cégeknek is lenne keresnivalójuk Dubajban ezen a rangos szakkiállításon – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink